Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean a fost reabilitată
luni, 9 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Dâmboviţa a fost reabilitată cu bani de la Consiliul Judeţean şi Ministerul Sănătăţii, iar inaugurarea a avut loc, sâmbătă, de Ziua Mondială a Sănătăţii.
Lucrările de reabilitare au început în noiembrie anul trecut şi au costat 830.000 de lei, dintre care 530.000 de la CJ Dâmboviţa şi restul de la Ministerul Sănătăţii.
''Am profitat că 7 aprilie este Ziua Sănătăţii ca să inaugurăm Secţia de cardiologie. Am refăcut saloanele, instalaţiile, am dotat cu aparatură medicală nouă, cu paturi şi mobilier pe care le-am adus de la spitale din Germania ca donaţie'', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu.
Secţia de cardiologie a fost extinsă în 2006 cu fonduri europene de aproximativ 150.000 de euro, iar din noiembrie toţi bolnavii din secţie au fost mutaţi în acea parte de clădire, iar restul a fost reabilitată.
La Spitalul Judeţean Târgovişte se desfăşoară un amplu program de reabilitare a clădirilor şi de dotare cu aparatură, fondurile sunt europene şi au fost accesate în 2010. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la 19 milioane de euro, însă Secţia de cardiologie nu era prinsă în acest program. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Aparatură medicală de opt milioane de euro pentru Spitalul Judeţean Târgovişte Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu aparatură medicală în valoare de aproximativ opt milioane de euro, printre achiziţii fiind un tomograf şi un aparat RMN, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu.
Dâmboviţa: Lucrările din fonduri europene de la Spitalul Judeţean Târgovişte, întârziate cu câteva luni Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu mai bine de cinci luni din cauza unor lucrări neprevăzute a căror valoare este de ordinul milioanelor de lei, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Dâmboviţa: Corecţii financiare şi lucrări întârziate la Spitalul Judeţean Târgovişte Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu circa şapte luni, iar proiectul cu fonduri europene de 83 de milioane de lei a suferit corecţii financiare de 25%, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu un aparat RMN Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu aparatură medicală, printre care un aparat RMN şi un tomograf, iar cinci săli de operaţii vor fi amenajate la standarde europene, banii fiind asiguraţi printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de circa 20 de milioane de euro.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat şi vor fi investiţi 22 milioane euro Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat, vor mai fi angajaţi medici şi vor fi făcute investiţii de circa 22 de milioane de euro, fonduri asigurate printr-un proiect de 20 de milioane de euro cu finanţare europeană iar restul, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Lucrările la Spitalul Judeţean Târgovişte, întârziate cu cinci luni Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt în întârziere cu circa cinci luni, cele mai multe probleme plecând de la deficienţe de proiectare, a declarat, miercuri, la Târgovişte, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Liviu Muşat.