Cele mai citite
 


Fotbal: Zarko Markovic a plecat din spitalul din Tg. Mureş fără aviz medical
sâmbătă, 7 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu Mureş, 7 apr /Agerpres - Zarko Markovic, jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, care a fost rănit la cap în finalul meciului disputat vineri seara de echipa sa, în deplasare, cu FCM Târgu Mureş (0-1), a fost preluat cu ambulanţa SMURD şi transportat la spital, dar a părăsit unitatea sanitară fără aviz medical, transmite corespondentul Agerpres.
Potrivit medicului coordonator al SMURD Mureş, Cristian Boeriu, fundaşul sârb al formaţiei Gaz Metan Mediaş a suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală, motiv pentru care i s-a pus un guler moale. Rana de la cap, care sângera, nu era gravă, a precizat acesta.
Markovic a fost examinat de un chirurg şi un ortoped, fiind dus şi la computerul tomograf, al cărui rezultat a ieşit negativ, a spus Boeriu, potrivit căruia jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş a decis să plece din spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fără aviz medical, deşi urma să fie văzut şi de un neurochirurg.
"A suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală, fără să-i fie afectată măduva spinării. I s-a recomandat repaos de 10-14 zile şi i-a fost pus un guler moale. Era lovit şi la torace. Sângerarea de la cap provine de la o plagă, dar nu e gravă. Scalpul sângerează foarte tare de obicei. A fost examinat de un medic ortoped şi de un chirurg şi ar fi trebuit să îl vadă şi un neurochirurg, dar a plecat la miezul nopţii, fără aviz medical, din spital", a declarat Boeriu.
Markovic a fost rănit la ultima fază a meciului, în urma unui duel aerian cu Sorin Ghionea.
AGERPRES/(AS - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Medicul ortoped, surprins în flagrant în timp ce primea 800 de euro de la un pacient, propus pentru arestare preventivă Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat, marţi, că a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru 30 de zile a medicului ortoped Adrian Dumitru Ivănescu, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, care a fost surprins în flagrant delict, în urmă cu o zi, în...
Mureş: Arest la domiciliu pentru medicul ortoped surprins în flagrant în timp ce primea 800 de euro Judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş a decis, marţi seara, plasarea în arest la domiciliu a medicului ortoped Adrian Dumitru Ivănescu, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, care a fost surprins în flagrant delict, luni, în timp ce primea 800 de...
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Curtea de Apel Târgu Mureş menţine arestul la domiciliu faţă de doctorul prins în timp ce lua mită Curtea de Apel Târgu Mureş a respins, luni, contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş şi a menţinut arestul la domiciliu în cazul doctorului Adrian Dumitru Ivănescu, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, surprins în flagrant în timp ce primea 800 de...
Două autospeciale BMW X3 pentru intervenţia rapidă a medicului de urgenţă, la SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş Două autospeciale BMW X3, dotate cu aparatura necesară intervenţiei la urgenţe, au fost donate SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş.
Raed Arafat: SMURD a început la Târgu Mureş cu o maşină, cu nişte nebuni şi am ajuns la un sistem pe o ţară întreagă Întemeietorul Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din România, dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că, în urmă cu 25 de ani, SMURD a început la Târgu Mureş cu o maşină...