Cele mai citite
 


Hugo Chavez se întoarce în Cuba pentru a continua radioterapia
sâmbătă, 7 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Caracas, 7 apr /Agerpres/- Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a anunţat vineri că se va reîntoarce în Cuba, unde va urma o a treia serie de şedinţe de radioterapie pentru a se trata de cancerul descoperit anul trecut, transmite AFP.
'Mâine voi fi din nou la Havana pentru a continua bătălia pentru sănătate şi pentru viaţă', a declarat Chavez într-o intervenţie telefonică transmisă de televiziunea publică VTV, de la precedenta sa călătorie pentru tratament în Cuba trecând numai două zile.

Autorităţile de la Caracas nu au precizat niciodată natura cancerului de care suferă Chavez şi au negat că acesta ar fi ajuns la stadiul de metastază. El a fost supus până în prezent la trei intervenţii chirurgicale pentru extirparea unor tumori.

Aflat la putere din anul 1999, liderul venezuelean doreşte să obţină un nou mandat la alegerile prezidenţiale din luna octombrie, în care ar urma să se confrunte cu opozantul său, Henrique Capriles Radonski, guvernatorul bogatului stat Miranda.AGERPRES/(Sorin Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hugo Chavez, un preşedinte 'du-te-vino' Preşedintele venezuelean s-a reîntors în Cuba pentru o nouă şedinţă de radioterapie. Din 24 februarie când a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, Hugo Chavez nu a stat decât zece zile la Caracas. Tratamentul şi boala de cancer cu care se confruntă Chavez şi - conducerea acestei ţări latino-americane...
Spania: Un tânăr muzician a cântat la saxofon în timpul unei intervenţii de extirpare a unei tumori la creier Un spital din Spania a realizat în premieră în Europa o intervenţie pentru extirparea unei tumori cerebrale la un tânăr muzician în vârstă de 27 de ani care a rămas tot timpul conştient şi a cântat la saxofon pentru a fi evitate eventuale sechele, relatează EFE.
Cancerul de sân: Aceeaşi rată de supravieţuire la simpla extirpare a tumorii şi la dubla mastectomie (studiu) Femeile cu cancer la un sân care au optat pentru o dublă mastectomie (îndepărtarea chirugicală a ambilor sâni) au supravieţuit tot atât de mult cât cele care au fost supuse unei operaţii de extirpare a tumorii urmate de radioterapie, arată un studiu american publicat marţi în Journal of the American...
Hugo Chavez, supus unei noi intervenţii chirurgicale în Cuba /surse/ Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a fost supus noaptea trecută unei intervenţii chirurgicale în Cuba, au indicat două surse citate marţi de agenţia Reuters.
Operaţia lui Hugo Chavez la Havana a fost un succes /Maduro/ Operaţia la care a fost supus marţi la Havana preşedintele venezuelean Hugo Chavez a fost un succes, a declarat marţi seară la Caracas vicepreşedintele Nicolas Maduro.
Cancerul lui Hugo Chavez este în 'faza terminală', susţine un ziarist american Washington, 31 mai /Agerpres/- Cancerul de care suferă preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, este 'în faza terminală' şi este 'puţin probabil' ca el să mai fie în viaţă la alegerile din luna octombrie, a afirmat miercuri ziaristul american Dan Rather de la postul de televiziune HDNet, citat de agenţia...