Cele mai citite
 


Victor Ponta: Ion Iliescu a lipsit de la congres pentru că a avut un puseu de tensiune
luni, 9 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, nu a putut veni la Congresul extraordinar deoarece a avut un puseu de tensiune.
"Am vorbit cu domnul Iliescu la telefon de dimineaţă, mi-a spus că a avut un mic puseu de tensiune, a mers de altfel la spital pentru analize. Acum, din fericire, lucrurile sunt bine, dar este acasă. A urmărit, m-a felicitat", a afirmat Ponta. AGERPRES/(A - Cătălin Alexandru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bănicioiu: Nu poate exista un Congres până la clarificarea situaţiei din Justiţie a lui Victor Ponta Vicepreşedintele PSD Nicolae Bănicioiu afirmă că, în PSD, nu poate exista un Congres "până la clarificarea situaţiei din Justiţie a lui Victor Ponta".
Bănicioiu: Nu sunt mai multe tabere în PSD; Ponta este susţinut de toată coaliţia Vicepreşedintele PSD Nicolae Bănicioiu a declarat, miercuri, la ieşirea de la şedinţa BPN, că în partid nu sunt mai multe tabere, iar premierul Victor Ponta este susţinut de toată coaliţia aflată la guvernare.
Botoşani: Deputatul PSD Tamara Ciofu cere analize medicale gratuite pentru deţinuţi Deputatul PSD Botoşani Tamara Ciofu a solicitat, vineri, ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, să asigure resursele financiare pentru asigurarea gratuită a testelor împotriva hepatitei B şi C, dar şi împotriva virusului HIV.
Cele mai noi informaţii privind transplantul şi insuficienţa renală, prezentate la Congresul de Nefrologie Al VII-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă, Transplant şi Acces Vascular, care a început, joi, la Bucureşti, aduce în atenţie o serie de noutăţi privind dializa peritoneală, actualităţi în managementul anemiei la pacienţii cu insuficienţă renală cronică, dializa hepatică la pacienţi cu insuficienţă...
Firea despre posibilitatea candidaturii la preşedinţia PSD: Categoric nu Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a exclus duminică seara, într-o intervenţie televizată, posibilitatea candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al PSD după alegerile parlamentare şi a precizat că vrea să îşi ducă la bun sfârşit mandatul pe care l-a primit din partea bucureştenilor...
Declaraţie de presă - Vicepreşedinte PSD Nicolae Bănicioiu Nicolae Bănicioiu: Decizia lui Victor Ponta este una menită să protejeze partidul. Vorbim despre o prelungire a interimatului, nu despre o demisie a lui Victor Ponta