Cele mai citite
 


Aproape jumatate dintre romani, diagnosticati cu probleme de auz
luni, 9 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Aproape jumatate din romanii care au participat la programul national de Testare gratuita a auzului, sustinut de Centrul Medical Audio-Optica, au fost diagnosticati cu diferite forme de pierdere de auz. 

Din numarul de total de persoane care si-au testat gratuit auzul, 47% au fost diagnosticati cu diferite forme de pierdere de auz, fiind ulterior indrumati sa urmeze solutia de reabilitate pentru afectiunile lor.
 
 Cercetarile pe plan mondial arata ca procentul persoanelor cu scaderi de auz il depaseste pe cel al persoanelor cu probleme de vaz, numarul tinerilor care au pierderi de auz fiind in crestere, din cauza expunerii la medii poluate fonic.
 
Studiile arata ca pierderile de auz netratate afecteaza viata de zi cu zi: persoanele in cauza se plang ca se simt singure si observa o scadere considerabila a calitatii vietii. In schimb, persoanele purtatoare de aparat auditiv bine reglat au observat o influenta pozitiva a acestuia.
 
Clinica Audio-Optica a lansat pe 1 martie campania nationala de Testare gratuita a auzului, in parteneriat cu Fundatia ”Europa, Tara mea”, cu scopul de a informa publicul cu privire la problemele de auz si pentru a preveni diagnosticarea tarzie a acestor deficiente. Testarea gratuita a auzului s-a realizat la cabinetele Audio-Optica din Bucuresti, Brasov, Buzau, Bacau, Iasi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina si Ploiesti.
 
Pacientii depistati cu probleme de auz au fost diagnosticati, informati si consiliati de catre specialisti instruiti in Germania, astfel incat sa beneficieze de solutii complete pentru repunerea in forma si chiar pentru reintegrarea sociala totala (in cazurile de surditate).
 
Audio-Optica este o companie specializata in domeniul audiologiei, protezarii auditive si comercializarii de echipamente medicale specifice. In prezent, Audio-Optica este singura companie din Romania ce ofera pacientilor un sistem integrat de servicii de sanatate pentru auz, utilizand tehnologii superioare, de origine elvetiana.
 
Contact:
Telefon: 021 305 72 51

E-mail: office@audio-optica.ro 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Audio-Optica prelungeste campania nationala de testare gratuita a auzului pana la sfarsitul lunii martie In urma programului de testare gratuita a auzului, tot mai multi romani au devenit constienti de importanta diagnosticarii problemelor de sanatate ale sistemului auditiv, numarul de solicitari pentru testarea gratuita fiind foarte mare, astfel Clinica Audio-Optica a hotarat prelungirea campaniei pana...
Programul national de testare gratuita a auzului „Martisor pentru ureche” In luna martie, Fundatia „Europa, Tara Mea” si Clinica Audio-Optica au grija de auzul doamnelor si domnisoarelor, lansand campania „Martisor pentru ureche”, pentru testarea gratuita a auzului in mai multe orase din tara.
Programul national de testare gratuita a auzului se apropie de final Campania nationala de testare gratuita a auzului, care se desfasoara la cabinetele de audiologie Audio-Optica din tara, se apropie de final.
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.
Testare gratuită a plămânilor timp de o lună, în 32 de oraşe din ţară Românii îşi pot verifica gratuit sănătatea plămânilor începând de luni şi până pe 4 decembrie în spitale şi clinici de stat din peste 30 de oraşe în cadrul celei de-a cincea ediţii a campaniei "Tu ştii câţi ani au plămânii tăi?".
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...