Cele mai citite
 


De Ziua Mondială a Sănătăţii, MEDAS lansează public un apel la sănătate printr-o serie de oferte speciale de ecografie
luni, 9 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ştiai că ...
  • România este în topul celor mai bolnave naţiuni din Europa, ocupând printre primele locuri în privinţa persoanelor care suferă de cancer mamar, de cancer de col uterin şi al pacienţilor cu alte afecţiuni cronice?

 

  • potrivit ultimelor statistici ale Ministerului Sănătăţii, numărul pacienţilor cu afecţiuni de rinichi se ridică la 500.000, în timp ce numărul bolnavilor de cancer a depăşit 98.000 de persoane, cel mai frecvent tip de cancer din România fiind cancerul mamar, urmat de cancerul de col uterin?
Această situaţie alarmantă este favorizată de lipsa obiceiului nostru, al românilor, de a face periodic investigaţii pentru a verifica propria stare de sănătate sau pe cea a membrilor familiei noastre.
 
Pentru a atrage atenţia asupra acestor probleme grave şi asupra importanţei identificării afecţiunilor de sănătate din timp, Centrul Medical MEDAS lansează o campanie de oferte speciale pentru ecografii. În cadrul acesteia, persoanele interesate de verificarea stării de sănătate vor putea beneficia în fiecare lună de reduceri de până la 50% pentru un anumit tip de ecografie.
 
Prima serie de oferte este lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii (7 aprilie) şi constă în reduceri de 50% pentru orice ecografie de sân, de sarcină şi pentru orice ecografie ginecologică. Oferta este valabilă în perioada 1 aprilie 2012 - 30 aprilie 2012, în cadrul clinicii de medicină Materno-Fetală MEDAS Feminis.
 
Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lanţului de clinici MEDAS, explică: “Ştim cu toţii că pentru mulţi români grija faţă de propria sănătate nu reprezintă o prioritate, din păcate. Această realitate, dublată de faptul că prevenţia se află constant în centrul preocupărilor noastre, ne-a motivat să lansăm un apel public prin care să subliniem necesitatea realizării periodice de investigaţii potrivit recomandării primite de la medic. Ca parte a demersului nostru de conştientizare, am început o campanie de oferte speciale pentru diferite tipuri de ecografii, prin care să încurajăm pacienţii să aibă grijă de sănătatea lor şi a familiei lor. De aceea, atât pe ei, cât şi pe toţi cei dornici să-şi confirme starea de sănătate, îi invităm să beneficieze de reducerile pe care le vom oferi pentru toate tipurile de ecografii”.
 
Persoanele interesate de efectuarea uneia dintre ecografiile incluse în prima serie de oferte sunt aşteptate la clinica de medicină Materno-Fetală MEDAS Feminis, din strada George Călinescu, nr. 8, sector 1, Bucureşti.
Lupta pentru menţinerea nivelului de sănătate şi pentru combaterea problemelor de sănătate publică este celebrată la nivel internaţional pe data de 7 aprilie. Această zi este marcată în toată lumea de acţiuni menite să atragă atenţia asupra celor mai mari probleme de sănătate existente la nivel mondial şi să sublinieze importanţa prevenţiei şi depistării din timp a bolilor. Tocmai din acest motiv sloganul din acest an se concentrează pe sublinierea faptului că o sănătate bună aduce mai multă calitate vieţii. Recunoaşterea oficială şi prima celebrare a acestei zile a avut loc în 1948, cu ocazia înfiinţării Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.
 
 
# # #
Cu o experienţă de peste şapte ani pe piaţa medicală privată, Centrul Medical MEDAS deţine în prezent şase clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni şi MEDAS Piteşti, sapte laboratoare (cinci în Bucureşti, unul în Giurgiu şi altul în Piteşti), precum şi cinci departamente de radiologie şi imagistică medicală. În momentul de faţă, Centrul Medical MEDAS are peste 170 de cadre medicale care se perfecţionează continuu. Aproximativ 1 milion de pacienţi au beneficiat până la acest moment de serviciile medicale MEDAS, oferite în peste 30 de specialități medicale și chirugicale.

 

www.med-as.ro; http://www.facebook.com/CentrulMedas 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua mondială de luptă împotriva cancerului Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului se marchează la 4 februarie, militându-se, cu acest prilej, pentru accesul egal al tuturor pacienţilor la cele mai noi terapii împotriva bolii, iniţiativa având drept scop sporirea gradului de informare a opiniei publice în legătură cu problematica oncologică...
Campanie de informare şi prevenţie a cancerului mamar şi de col uterin O campanie de informare şi prevenţie a cancerului mamar şi de col uterin a fost demarată în luna martie de Donna Medical Center, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi.
Braşov: Campanie de informare, educare şi conştientizare cu privire la cancerul de col uterin Asociaţia "Îngrijire Acasă" împreună cu Asociaţia Filantropică Medicală "Christiana" şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov organizează, în perioada 19 ianuarie-20 martie, campania de informare, educare şi conştientizare cu privire la cancerul de col uterin, cu mottoul "Cu ajutorul tău, aproape...
Braşov: Campanie de informare, educare şi conştientizare cu privire la cancerul de col uterin Asociaţia "Îngrijire Acasă" împreună cu Asociaţia Filantropică Medicală "Christiana" şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov organizează, în perioada 19 ianuarie-20 martie, campania de informare, educare şi conştientizare cu privire la cancerul de col uterin, cu mottoul "Cu ajutorul tău, aproape...
România - pe harta mondială a chirurgiei oncoginecologice: 5% dintre intervențiile de tratament conservator pentru cancerul de col uterin din lume se realizează la noi în țară, fără nicio complicație sau recidivă a bolii. 8 din 52 de femei operate prin această intervenție, în România, au decis să aibă copii și au dus sarcina la termen în condiții perfect...
Mureş: Mortalitatea generată de cancerul de col uterin, necunoscută în lipsa unui Registru Naţional de Cancer În România nu există deocamdată studii publicate despre incidenţa cancerului de col uterin şi nici nu se cunoaşte exact care este nivelul mortalităţii din aceste motiv, ca urmare a inexistenţei unui Registru Naţional de Cancer.