Cele mai citite
 


DIICOT: Percheziţii în Braşov, un medic este acuzat de viol
marţi, 10 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii DIICOT efectuează, luni dimineaţa, opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov, pentru prinderea membrilor unei grupări, printre care se află şi un medic, care racolau băieţi, pe care îi obligau să întreţină raporturi sexuale cu diverşi clienţi într-un club privat braşovean.
La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov vor fi conduse pentru audieri 11 persoane faţă de care vor fi dispuse, la final, măsurile legale.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, membrii grupării sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori, viol şi act sexual cu un minor.
Procurorii susţin că liderul grupării, Ferenc Dodo, de 41 de ani, deţine un club privat în Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.
Din cercetări  a rezultat că membrii grupării, Daniel-Sebastian Măciucă, 31 de ani, Valentin Lazarovici, 40 de ani şi Florentin-Ovidiu Borşan, 32 de ani, au recrutat şi cazat 14 victime de sex masculin, majore şi minore, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, le-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani.
În sarcina lui Rus Horaţiu, de 43 de ani, se reţine că, profitând de calitatea sa de medic în cadrul  unui spital din municipiul Braşov, a  întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.
Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul  BCCO Braşov, IPJ Braşov - Serviciul de Investigaţii Criminale.
Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către DOS Braşov. AGERPRES/(AS - Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Cele şase persoane acuzate de proxenetism, între care şi medicul cardiolog, rămân după gratii Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins vineri după mai multe ore de audieri recursurile înaintate de cei şase inculpaţi arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru proxenetism între care şi un medic cardiolog de 43 de ani, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov...
Braşov: Medicul cardiolog acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu minori a fost arestat preventiv Cinci din cele şapte persoane reţinute luni de procurorii DIICOT în urma a opt percheziţii domiciliare în municipiul Braşov au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Braşov: Medicul cardiolog acuzat de acte sexuale cu minori, reţinut Şapte persoane între care şi cardiologul braşovean Horaţiu Rus au fost reţinute luni de procurorii DIICOT pentru infracţiuni referitoare la act sexual cu minori şi proxenetism.
Procurorii DIICOT au descoperit la Braşov 300.000 de euro, proveniţi din vânzarea de etnobotanice Procurorii DIICOT din Braşov au descoperit o casetă de valori, aflată la o unitate bancară din municipiul Braşov, în care se aflau 300.000 de euro, banii fiind obţinuţi de o grupare ce se ocupa cu comercializarea de produse etnobotanice.
Braşov:Medicul cardiolog acuzat de viol şi act sexual cu un minor a revenit la serviciu Medicul cardiolog din Braşov, Horaţiu Rus de 43 de ani arestat preventiv în 10 aprilie sub acuzaţiile de viol şi act sexual cu un minor, eliberat sub control judiciar, a revenit, joi, la locul său de muncă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.
Braşov: Poliţiştii anchetează cazul femeii muşcate de un câine din rasa Amstaff Poliţiştii secţiei 2 de poliţie din municipiul Braşov şi un procuror de pe lângă Judecătoria Braşov desfăşoară ancheta privind agresiunea animală săvârşită, joi, de către un câine din rasa Amstaff asupra unei femei în vârstă de 71 de ani, în cartierul Bartolomeu, precizează biroul de presă al IPJ Braşov...