Cele mai citite
 


Neamţ: Trei angajaţi ai Spitalului Roman sunt acuzaţi de o pacientă că ar fi violat-o
marţi, 10 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei angajaţi ai Spitalului municipal din Roman sunt cercetaţi de poliţişti sub acuzaţia de viol după ce o tânără în vârstă de 20 de ani a reclamat că ar fi fost siluită chiar în unitatea sanitară.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, inspectorul principal Cătălina Bădeanu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că presupusa victimă a reclamat la Poliţia Roman că fapta s-ar fi produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.
'Tânăra în vârstă de 20 ani, din comuna Săbăoani, s-a prezentat, duminică, la ora 6,30 la sediul Poliţiei Roman, unde a reclamat că în timpul nopţii, cât a stat internată în spital, angajaţi ai spitalului ar fi întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei sale, fiind în imposibilitatea de a se apăra', a declarat inspectorul principal Cătălina Bădeanu.
Potrivit sursei citate, cei trei acuzaţi sunt doi infirmieri şi un asistent medical, în vârstă de 55, 30 şi 40 de ani.
Angajaţii spitalului au fost audiaţi de procuror şi au declarat că nu au întreţinut relaţii sexuale cu pacienta.
Tânăra, care nu prezintă urme vizibile de violenţă, a fost trimisă de anchetatori la serviciul de medicină legală pentru un examen de specialitate care să confirme sau să infirme agresiunea.
În funcţie de rezultatul acestei investigaţii, anchetatorii vor propune măsurile legale. Dacă se adevereşte infracţiunea de viol, cei trei riscă pedeapsa cu închisoare de până la 15 ani. Dacă însă tânăra a minţit, poate fi acţionată în judecată atât de conducerea spitalului, cât şi de cei trei angajaţi pentru denunţ calomnios. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Ancheta în cazul reclamaţiei de viol de la spitalul din Roman va dura câteva luni Ancheta în cazul reclamaţiei de viol ce s-ar fi petrecut în Spitalul municipal Roman ar putea dura câteva luni, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Neamţ: Scandal cu focuri de armă la Roman Un scandal cu focuri de armă, în care au fost implicaţi cinci bărbaţi din comuna Gâdinţi şi doi poliţişti, s-a petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, în faţa unui bar din municipiul Roman.
Neamţ: Fals medic toxicolog prins de poliţişti după ce a înşelat 74 de administratori de firme Ofiţerii Serviciului de Investigaţii a Fraudei Neamţ au reuşit să desluşească iţele unui dosar în care o femeie din comuna Mavrodin, judeţul Teleorman, este acuzată că a înşelat 74 de administratori de firme din mai multe judeţe.
Principalele evenimente interne ale zilei de 31 octombrie - În urma incendiului petrecut în noaptea de 30 spre 31 noiembrie la Club Colectiv din Bucureşti, soldat cu numeroase victime, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că bilanţul până la ora 8.00 era: 26 de decese în pre-spital, unul în spital, deci 27 în total; 184 prezentări în total în spitale, dintre...
INML: Cauza morţii lui Chauncey Hardy a fost violentă Moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a fost violentă, s-a stabilit în urma autoposiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală ((INML) ''Mina Minovici''.
Vladimir Beliş: Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi medicale, a afirmat duminică profesorul dr Vladimir Beliş, arătând că niciunui tânăr care intră la medicină nu îi vine în minte ''în acel moment că poate deveni doctor legist''.