Cele mai citite
 


Olt: Programări telefonice, program prelungit şi preţuri mici la Ambulatoriul Spitalului Slatina
marţi, 10 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina este decisă să crească veniturile instituţiei prin atragerea pacienţilor către Ambulatoriul de specialitate, unitate recent modernizată, motiv pentru care din această săptămână a început implementarea unui sistem nou de programare a pacienţilor, iar preţurile serviciilor au fost stabilite astfel încât să poată concura clinicile private.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, a anunţat luni că a început să funcţioneze telefonul pacientului, cu numărul 0349 911, la care pot fi sesizate nemulţumiri, se pot face programări la consultaţii şi analize, se pot afla informaţii. Iordache a menţionat că au fost făcute şi modificări în programul cabinetelor medicale din Ambulatoriu şi acum trebuie ca respectivele cabinete şi laboratoare să funcţioneze timp de 12 ore fără întrerupere începând de la ora 7,00.
Andrei Iordache a subliniat că este foarte important şi preţul consultaţiilor şi analizelor ce pot fi făcute la ambulatoriul spitalului, deoarece preţurile au fost fixate la jumătate faţă de cele ale clinicilor private, iar aparatura medicală este ultimă generaţie, achiziţionată din fonduri europene, printr-un proiect cu valoare de aproape patru milioane de euro al cărui beneficiar a fost Consiliul Judeţean Olt, administratorul spitalului.
"Scopul tuturor acţiunilor de modernizare, al implementării unui nou sistem de programări şi al celorlalte schimbări, este de a îmbunătăţi calitatea actului medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi a face accesibil actul medical pentru toate categoriile de pacienţi", a conchis Iordache. AGERPRES/(AS-Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat în totalitate şi până la sfârşitul anului viitor cele 26 de cabinete medicale din ambulatoriu vor fi complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina reduce organigrama cu peste 100 de posturi Numărul posturilor din organigrama Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina a fost micşorat marţi, print-o hotărâre a Consiliului Judeţean Olt, fiind eliminate doar posturi neocupate, majoritatea de la departamente administrative.
Buzău: Fonduri UE pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău va atrage fonduri europene de circa trei milioane de lei în vederea modernizării a 19 cabinete medicale în Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi a dotării a 10 cabinete cu calculatoare performante în vederea creării unui sistem informatic la nivel judeţean.
Olt: Secţiile de Pediatrie şi Neonatologie ale spitalului din Slatina, modernizate cu fonduri de la CJ Secţiile de Pediatrie şi Neonatologie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor intra în următorii doi ani în ample lucrări de reabilitare, modernizare şi recompatrimentare, cu fonduri asigurate de Consiliul Judeţean Olt, după ce joi consilierii judeţeni au aprobat această investiţie în valoare...