Cele mai citite
 


Braşov: Medicul cardiolog acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu minori a fost arestat preventiv
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci din cele şapte persoane reţinute luni de procurorii DIICOT în urma a opt percheziţii domiciliare în municipiul Braşov au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Tribunalul pentru Minori şi Familie s-a pronunţat marţi, după mai multe ore de audieri începute luni seara. Printre cei arestaţi preventiv se numără medicul cardiolog Horaţiu Rus de 43 de ani, pentru act sexual cu un minor şi acte de viol cu minori, Dodo Ferencz de 41 de ani pentru constituire de grup infracţional, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, Lazarovici Valentin de 40 de ani, pentru trafic de minori, trafic de persoane şi act sexual cu un minor, Cojocaru Traian de 37 de ani pentru act sexual cu un minor, Ene Ioan Daniel de 40 de ani pentru trafic de minori şi trafic de persoane.
Pentru alte două persoane, cetăţeanul italian Finneso Michelle de 44 de ani şi Iancu Ioan de 50 de ani, instanţa a respins propunerile de arestare preventivă.
Al optulea suspect, Borşan Ovidiu, de 32 de ani, va fi audiat marţi de către procurori, el fiind adus la DIICOT Braşov de la Timişoara. Toate cele cinci persoane arestate preventiv au făcut recurs care se va judeca în zilele următoare, la Curtea de Apel.
Medicul cardiolog Horaţiu Rus lucra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi avea şi un cabinet privat. Colegii medicului dar şi conducerea unităţii sanitare s-au arătat foarte surprinşi de acuzaţiile care i se aduc colegului lor care era considerat un bun specialist şi care nu a avut nici un fel de probleme până acum. Directorul adjunct al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Adrian Albotă, a declarat pentru AGERPRES că cel mai probabil medicului i se va suspenda contractul de muncă până la încheierea cercetărilor.
Luni au fost aduse la audieri la DIICOT Braşov 11 persoane, din care numai şapte au fost reţinute pentru 24 de ore, timp în care au fost audiate la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov care s-a pronunţat marţi în acest dosar.
Procurorii DIICOT au efectuat luni opt percheziţii domiciliare în municipiul Braşov pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în săvârşirea de infracţiuni de trafic de persoane, trafic de minori, viol şi act sexual cu minori.
Cercetările au început în urmă cu trei luni şi au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov şi a Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Braşov. AGERPRES/(AS-Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Medicul cardiolog acuzat de acte sexuale cu minori, reţinut Şapte persoane între care şi cardiologul braşovean Horaţiu Rus au fost reţinute luni de procurorii DIICOT pentru infracţiuni referitoare la act sexual cu minori şi proxenetism.
Braşov:Medicul cardiolog acuzat de viol şi act sexual cu un minor a revenit la serviciu Medicul cardiolog din Braşov, Horaţiu Rus de 43 de ani arestat preventiv în 10 aprilie sub acuzaţiile de viol şi act sexual cu un minor, eliberat sub control judiciar, a revenit, joi, la locul său de muncă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.
Braşov: Cele şase persoane acuzate de proxenetism, între care şi medicul cardiolog, rămân după gratii Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins vineri după mai multe ore de audieri recursurile înaintate de cei şase inculpaţi arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru proxenetism între care şi un medic cardiolog de 43 de ani, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov...
DIICOT: Percheziţii în Braşov, un medic este acuzat de viol Procurorii DIICOT efectuează, luni dimineaţa, opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov, pentru prinderea membrilor unei grupări, printre care se află şi un medic, care racolau băieţi, pe care îi obligau să întreţină raporturi sexuale cu diverşi clienţi într-un club privat braşovean.
Procurorii DIICOT au descoperit la Braşov 300.000 de euro, proveniţi din vânzarea de etnobotanice Procurorii DIICOT din Braşov au descoperit o casetă de valori, aflată la o unitate bancară din municipiul Braşov, în care se aflau 300.000 de euro, banii fiind obţinuţi de o grupare ce se ocupa cu comercializarea de produse etnobotanice.
Braşov: Medicul ortoped Marus Stoica de la Spitalul Judeţean, trimis în judecată pentru luare de mită Braşov,19 aug/Agerpres/- Medicul ortoped Stoica Marus Ioan de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce a fost prins luna trecută în timp ce lua mită de la un pacient, informează vineri într-un comunicat de...