Cele mai citite
 


Mehedinţi: Centru multifuncţional de urgenţă, la Vînju Mare
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ un milion de lei vor fi investiţi de la bugetul judeţului în reabilitarea clădirii fostului spital orăşenesc din Vînju Mare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Liviu Nicolicea.
Potrivit acestuia, în imobilul respectiv, începând cu luna mai va funcţiona un centru de primiri urgenţă, patru cabinete medicale specializate în chirurgie, obstetică-ginecologie, pediatrie şi medicină internă şi câteva saloane spitaliceşti pentru tratarea în specialităţile respective a bolnavilor.
'Tot aici va mai lua fiinţă şi un laborator de analize medicale. Cetăţenii din partea de sud a judeţului Mehedinţi nu vor mai fi obligaţi să ajungă la Craiova sau Drobeta-Turnu Severin pentru diagnosticarea eventualelor afecţiuni', a precizat Nicolicea.
El a mai arătat că Centrul multifuncţional de primiri-urgenţă va coopera în zonă cu staţia Serviciului Judeţeană de Ambulanţă din Drobeta-Turnu Severin care va asigura asistenţa primară de urgenţă şi transportul bolnavilor. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Femeie salvată dintr-un incendiu produs într-o saună din Drobeta-Turnu Severin Pompierii mehedinţeni au acţionat, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în sauna unui centru multifuncţional din municipiul Drobeta-Turnu Severin.
Mehedinţi: Asistenţă medicală pentru mehedinţenii din Clisura Dunării Prefectul Ion Mîţu a solicitat, marţi, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi să transfere temporar la Primăria comunei Şviniţa o autosanitară care să asigure servicii de asistenţă medicală cetăţenilor din localităţile situate în Clisura Dunării.
Mehedinţi: Saloane cu regim hotelier la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Cinci saloane cu regim hotelier au fost amenajate în cadrul secţiilor de Neurologie şi Chirurgie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Centru medical internaţional la Eşelniţa, în Clisura Dunării Primăria comunei Eşelniţa, din Clisura Dunării, a luat iniţiativa construirii şi amenajării în localitate a unui centru medical internaţional de prim ajutor care să gestioneze situaţiile de urgenţă transfrontaliere.
Mehedinţi: Centru regional de intervenţii raapide şi monitorizare în situaţii de urgenţă în comuna Cireşu Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a atras suma de 941.260 de euro prin implementarea unui proiect de înfiinţare a unui centru regional de intervenţii rapide şi monitorizare în situaţii de urgenţă, obiectiv finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.