Cele mai citite
 


Mehedinţi: Un deţinut şi-a lansat cartea în penitenciar
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deţinut din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 41 ani, medic de profesie, şi-a lansat, luni, cartea scrisă în închisoare - 'Tehnici şi metode artizanale de distrugere'.
Directorul adjunct al penitenciarului, Petrişor Ridiche, a declarat pentru AGERPRES că autorul cărţii a ajuns în spatele gratiilor la sfârşitul anului 2009 pentru comiterea infracţiunii de fraudă.
'Pentru documentarea necesară scrierii cărţii el s-a documentat cu ajutorul cadrelor noastre şi a realizat o lucrare de excepţie. Ea tratează modul de acţiune al teroriştilor şi o parte din tehnicile cunoscute utilizate de aceştia', a precizat Ridiche.
În context, directorul Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin a mai arătat că bărbatul urmează sa fie propus comisiei pentru eliberare condiţionată. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
Mehedinţi: Deficit de medici oncologi la SJU Drobeta Turnu Severin; numărul bolnavilor în creştere Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu un deficit de medici oncologi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi:Finalizarea reabilitării Palatului "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, marcată printr-un eveniment cultural Finalizarea lucrărilor de reabilitare a Palatului cultural "Teodor Costescu" din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi marcată, duminică 13 decembrie, prin organizarea ediţiei a VII-a a Galei Premiilor de Excelenţă.
Mehedinţi: Pensionarii vor avea acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin Pensionarii vor beneficia de acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin unde vor beneficia de tratamentul cu nămol balnear, a anunţat, marţi, prefectul Cristinel Pavel.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.