Cele mai citite
 


Lansarea lucrării 'Biologia alimentaţiei şi alimentaţia fiziologică'
vineri, 16 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

La biblioteca 'Tudor Arghezi' a Universităţii de Vest 'Vasile Goldiş' din Arad, a avut loc, joi după-amiază, lansarea volumului 'Biologia alimentaţiei şi alimentaţia fiziologică', avându-i ca autori pe prof. univ. dr. Francisc Schneider, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, membri ai Academiei de Ştiinţe Medicale din România, şi prof. univ. dr. Liana Moş, decanul Facultăţii de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară din cadrul Universităţii arădene. (Sursa: Agerpres)

Cartea, apărută la editura Viaţa Medicală Românească, a fost prezentată de prof. univ. dr. Ion Anghel de la UMF 'Iuliu Haţieganu' din Cluj-Napoca, care a subliniat importanţa acestei lucrări, pe care a apreciat-o drept 'o realizare de mare prestigiu, ce dovedeşte erudiţia ştiinţifică de excepţie a autorilor, extrem de utilă unui mare număr de medici, studenţi, dieteticieni'.

'Este o abordare interdisciplinară, modernă şi actuală a problemelor alimentare din punct de vedere biomolecular, fiziologic şi clinic, dedicată alimentaţiei la diferite categorii de vârstă şi stiluri de viaţă', a declarat prof. univ. dr. Liana Moş, medic internist, unul dintre coautorii cărţii.
La eveniment au luat parte cadre universitare, studenţi, precum şi un numeros public. AGERPRES/(Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Studenţii de la Medicină Dentară, cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş, în cadrul UniFEST Peste 100 de studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor ţine cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş pe parcursul Festivalului Naţional Studenţesc 'UniFEST', care se derulează de luni până sâmbătă.
Mureş: Lectori din cinci centre universitare, la ediţia a III-a a conferinţei ştiinţifice 'Zilele OSMDentistului' Numeroşi lectori în domeniul stomatologiei din Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad, Târgu Mureş şi Chişinău participă, de vineri până duminică, la a treia ediţie a conferinţei ştiinţifice 'Zilele OSMDentistului', organizată la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din...
Timiş: Congresul de Medicină Dentară, din cadrul "Zilelor Stomatologice Bănăţene" discută depre problemele stomatologilor Cea de-a XXI-a ediţie a "Zilelor Stomatologice Bănăţene" (19-21 mai) care include şi Congresul de Medicină Dentară a început, joi, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Victor Babeş" din Timişoara, bucurându-se de o largă participare internaţională din Macedonia, SUA, Ungaria şi Italia, iar...
Arad: Facultatea de Farmacie şi Medicină Dentară din cadrul UVVG, parteneră MedEdWorld Alături de alte universităţi şi facultăţi de medicină din ţară şi din străinătate, Facultatea de Farmacie şi Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest 'Vasile Goldiş' (UVVG) Arad a devenit recent parteneră a platformei MedEdWorld, o comunitate academică internaţională implicată în dezvoltarea...
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.
Timiş: UMF a inaugurat Laboratorul de simulatoare al Facultăţii de Medicină Dentară, o premieră naţională Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Victor Babeş' din Timişoara a inaugurat, miercuri, Laboratorul de simulatoare a Facultăţii de Medicină Dentară, o premieră în învăţământul românesc.