Cele mai citite
 


Sesiunea extraordinară pentru Rezidenţiat va avea loc pe 20 mai
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sesiunea extraordinară de concurs pentru Rezidenţiat va avea loc la data de 20 mai şi se va desfăşura numai în Centrul Universitar Bucureşti, informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă remis marţi.
Examenul se desfăşoară pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, în domeniul medicină.
În această sesiune, absolvenţii facultăţilor de medicină vor putea concura pe 98 locuri şi 318 posturi de medic rezident care au rămas neocupate după repartiţia candidaţilor promovaţi în concursul de Rezidenţiat, sesiunea noiembrie 2011.
Înscrierile pentru Rezidenţiat vor avea loc în perioada 17-27 aprilie.
Absolvenţii care candidează pe post se vor înscrie la direcţiile de sănătate publică ale judeţelor unde doresc să concureze. În cazul înscrierilor pe loc, acestea se vor face la sediile direcţiilor de sănătate publică.
Până la sfârşitul acestei săptămâni, Ministerul Sănătăţii va publica pe pagina de internet www.ms.ro detaliile privind organizarea concursului, precum şi metodologia de organizare. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS va organiza un nou concurs de rezidenţiat pentru posturile rămase neocupate în trei domenii Ministerul Sănătăţii va organiza un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, a decis, marţi, Guvernul, printr-o ordonanţă de urgenţă.
Ministerul Sănătăţii va organiza pe 17 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat Ministerul Sănătăţii va organiza concursul naţional de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 17 noiembrie, concursul urmând a se desfăşura în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara...
MS despre rezidenţiat: Repartiţia candidaţilor se face cu respectarea OUG privind organizarea concursului Candidaţii care au obţinut punctajul minim de promovare la rezidenţiatul organizat în Bucureşti vor fi repartizaţi prin organizarea unui nou concurs, potrivit legislaţiei în vigoare, a informat joi Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat remis AGERPRES.
Un grup de medici pichetează Ministerul Sănătăţii, cerând desfăşurarea unei noi sesiuni de rezidenţiat Bucureşti, 25 ian/ Agerpres / - Aproximativ 10 medici pichetează miercuri sediul Ministerului Sănătăţii din Capitală, cerând ca instituţia să organizeze cât mai rapid o nouă sesiune de rezidenţiat.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Ministerul Sănătăţii: O sesiune extraordinară a examenului de rezidenţiat va avea loc în primăvară Ministerul Sănătăţii anunţă organizarea unei sesiuni extraordinare a concursului de rezidenţiat în primăvară pentru locurile rămase vacante în ţară.