Cele mai citite
 


Sibiu: Preşedinta Comisiei de Apărare a Bundestag-ului german, Susanne Kastner, premiată cu medalia Honterus la FDGR
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedinta Comisiei de Apărare a Bundestag-ului german, Susanne Kastner, care este şi lidera Grupului parlamentar de prietenie România-Germania, va fi premiată marţi seară, la Sibiu, în sediul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), cu medalia Honterus, pentru acţiunile sale de sprijinire a României, conform deputatului FDGR, Ovidiu Ganţ.
Potrivit sursei citate, la festivitatea de decernare a medaliei Honterus, va fi prezent la Sibiu şi Norbert Kartmann, preşedintele Parlamentului Landului Hessa.
Susanne Kastner a militat printre altele pentru păstrarea consulatelor germane de la Timişoara şi Sibiu, pentru sprijinirea organizaţiei care se ocupă de copiii autişti din Sibiu, dar şi pentru promovarea Sibiului, în calitate de Capitală Culturală Europeană. AGERPRES/(A-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: 11 maternităţi din România vor primi sisteme de ventilaţie pentru prematuri Un număr de 11 maternităţi din România vor primi sisteme de ultimă generaţie de ventilaţie pentru prematuri, în cadrul campaniei 'Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'.
Sibiu: Copiii cu malformaţii congenitale pot fi operaţi de zece ori mai ieftin în România, susţin specialiştii Copiii cu malformaţii congenitale pot fi operaţi cu succes de zece ori mai ieftin în România, faţă de clinicile din străinătate, unde o astfel de operaţie poate ajunge la 50.000 de euro, bani care de cele mai multe ori părinţii nu îi au şi atunci apelează la ajutorul statului, ţara noastră înregistrând...
Sibiu: Trei studente vor reprezenta România la concursul european de dezvoltare a produselor eco-inovative Trei studente ale Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii 'Lucian Blaga' din Sibiu vor reprezenta România la Ecotrophelia 2015, competiţie care se va desfăşura în octombrie, la Milano (Italia), potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.
Spitalul de Pediatrie din Sibiu, primul din România unde copiii vor fi trataţi acasă ca în străinătate Copiii cu boli neurologice nu vor mai fi nevoiţi să fie internaţi în spitale de top din Europa, ei vor putea beneficia în Spitalul de Pediatrie de la Sibiu de cele mai performante aparate şi de ajutorul celor mai buni specialişti neurologi din străinătate, care îi vor ajuta prin intermediul primului...
Sibiu: 160 de psihiatrii din ţară, la Congresul Societăţii de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului din România Un număr de 160 de specialişti români vor participa, în perioada 24-26 septembrie, la Sibiu, la cea de al 16-lea Congres al Societăţii de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului din România (SNPCAR), potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.
Sibiu: Donaţie de 22.000 de lei pentru refacerea Centrului pentru copiii cu diabet din Buziaş Centrul Medical 'Cristian Şerban' de la Buziaş, pentru copiii cu diabet, recent afectat grav de un incendiu, va primi o donaţie în valoare de 22.000 de lei, din partea companiei Sanofi, ca urmare a unui marş de solidaritate cu copiii bolnavi de diabet, la care au participat miercuri, 600 de sibieni,...