Cele mai citite
 


Sorin Dimitriu, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare 'C.C. Iliescu'
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, se află internat de marţi la Institutul de Boli Cardiovasculare "C. C. Iliescu", informează un comunicat de presă al instituţiei.
"Acesta a venit la noi cu o criză cardiacă acută, survenită pe fondul unei afecţiuni mai vechi, tratată anterior tot la noi. În prezent, starea pacientului este stabilă, dar necesită continuarea investigaţiilor specifice şi tratament de specialitate în spital", a declarat managerul instituţiei conf. dr. Şerban Bubenek.
Săptămâna trecută, Sorin Dimitriu a fost reţinut de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe infracţiuni. Ulterior, Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a lui Dimitriu, acesta urmând să fie cercetat în libertate.
Marţi, Curtea de Apel Bucureşti a judecat recursul procurorilor la decizia prin care Sorin Dimitriu a fost lăsat în libertate. Magistraţii CAB urmează să se pronunţe în acest caz. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medic militar, trimis în judecată pentru corupţie Col. dr. Iancu Mocanu, şef secţie Chirurgie Cardiovasculară II la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei "Vasile Cândea", a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită.
DNA: Medic militar, reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită Bucureşti, 24 sep /Agerpres / - Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus marţi reţinerea lui Iancu Mocanu, colonel doctor, şef secţie Chirurgie Cardiovasculară II la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei 'Vasile Cândea', pentru luare de mită.
Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi este audiată la DNA Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare 'George Georgescu' din Iaşi a fost chemată luni dimineaţa la audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Serviciul teritorial Iaşi.
DNA: Medicul militar Iancu Mocanu, trimis în judecată Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Iancu Mocanu, colonel doctor, şef secţie Chirurgie Cardiovasculară II la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei 'Vasile Cândea', pentru luare de mită şi primire de foloase necuvenite.
Mai multe femei decât bărbaţi mor de boli cardiace Femeile care mor de boli cardiovasculare sunt evident mai multe decât bărbaţii, pentru că ele beneficiază rar de examenele şi tratamentele medicale aplicate sistematic bărbaţilor, arată un studiu realizat de cercetători francezi, prezentat marţi în Statele Unite şi citat de publicaţia franceză 20minutes...
DNA: Alţi bani au fost găsiţi în cabinetul medicului militar; a recunoscut că sunt atenţii Procurorii anticorupţie au descoperit cu ocazia flagrantului organizat în cabinetul medicului militar Iancu Mocanu, reţinut marţi, mai multe sume de bani, despre care inculpatul a declarat că sunt atenţii din partea aparţinătorilor bolnavilor pe care i-a operat în cursul ultimelor 30 de zile şi că, într-un...