Cele mai citite
 


Teleorman: Încasările la bugetul consolidat al statului au crescut în primul trimestru
miercuri, 11 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Teleorman a încasat la bugetul consolidat al statului peste 123 milioane de lei în primul trimestru din acest an, cu circa 3 milioane de lei mai mult faţă de programul stabilit de ANAF, se arată într-un comunicat remis marţi AGERPRES.
Potrivit sursei citate, în luna martie a acestui an încasările bugetare sunt mai mari cu 9,66 milioane de lei în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2011.
Programul încasărilor a fost depăşit în luna martie 2012 la capitolele buget de stat, asigurări sociale de stat şi buget de şomaj, doar la asigurările de sănătate nivelul fiiind de 98,8%.
Între măsurile luate de DGFP Teleorman se află şi cele de executare silită, comunicarea de somaţii, popririle pe conturile bancare şi sechestrarea de bunuri aparţinând restanţierilor soldându-se cu încasări totale de peste 11 milioane de lei, mai precizează sursa citată. AGERPRES / (AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Teleorman: Numărul celor interesaţi de cardul european de sănătate a crescut Aproape 1.630 de persoane din judeţul Teleorman au solicitat pe parcursul anului trecut eliberarea gratuită a cardului european de asigurări sociale de sănătate, numărul acestora fiind mai mare cu aproximativ 20% la sută în comparaţie cu 2010.
Proiectul Legii bugetului de asigurări sociale de stat, avizat favorabil de Comisiile reunite de muncă şi sănătate Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Comisiile reunite de muncă şi sănătate din Camera Deputaţilor şi Senat au avizat favorabil, miercuri, proiectul Legii bugetului de asigurări sociale de stat pentru 2011, cu 18 voturi pentru şi şase împotrivă.
Teleorman: Aproximativ 240.000 de asiguraţi vor primi carduri de sănătate Cardul naţional de asigurări sociale de sănătate va fi distribuit în Teleorman începând cu 23 septembrie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Mihaela Popa.
Teleorman: Numărul solicitărilor de card european de sănătate este în creştere Numărul cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate în judeţul Teleorman a crescut în primele şapte luni din acest an, ajungând la aproape 1.170, cu peste 70 mai mult faţă de perioada corespunzătoare din 2011.