Cele mai citite
 


Carpatica Asig: Cererea de poliţe medicale de călătorie a crescut cu 30% de sărbători
joi, 12 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cererea de poliţe medicale de călătorie înregistrată de Carpatica Asig a crescut cu 30%, în apropierea sărbătorilor pascale, comparativ cu o perioadă normală a anului, fără a se raporta la perioada concediilor de vară, când se încheie cele mai multe poliţe de asigurări medicale de călătorie, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Carpatica Asig.
Analizând perioada premergătoare Paştelui, se pot constata două vârfuri - cu o lună şi jumătate înainte, când se face cea mai mare parte a rezervărilor pentru concediile de Paşte şi în săptămâna de dinaintea Paştelui.
'Dacă pentru prima perioadă de vârf cumpărătorii Carpatica Asig preferă o asigurare mai complexă (asigurarea Golden Travel) care, pe lângă riscurile de bază acoperite de o poliţă de călătorie, acoperă şi riscul de anulare a călătoriei, de pierdere, deteriorare sau furt al bagajelor, întârzierea cu mai mult de şase ore a livrării bagajelor, asigurarea de răspundere civilă privată în străinătate, în săptămâna ce precede Paştele se aleg mai mult asigurări de bază, care preiau cheltuielile necesare intervenţiei medicale de urgenţă ocazionate de consultaţie, tratament, medicaţie, spitalizare, intervenţie chirugicală, repatriere - în caz de îmbolnăvire gravă sau deces', a spus Mariana Flucuş, director general Carpatica Asig.
Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut (perioada înainte de sărbătorile pascale), în acest an compania a înregistrat o creştere a numărului de asigurări medicale de călătorie încheiate, de 10-15%.
Carpatica Asig are 97 de unităţi în întreaga ţară, colaborând cu peste peste 5.000 de intermediari. AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvernul a adoptat o ordonanţă care permite decontarea integrală a tratamentului în străinătate al răniţilor de la Colectiv Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanţă de urgenţă privind plata tratamentului în străinătate al răniţilor în incendiul de la Colectiv, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, precizând că este prevăzută o sumă "modică" estimată la 90.000 euro pe pacient, dar se permite utilizarea unor fonduri...
Tudorache(MAI): Transportul pacienţilor din Bucureşti cu ambulanţe în străinătate, determinat de o urgenţă medicală foarte bine definită Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a declarat vineri pentru AGERPRES că, potrivit datelor pe care le-a primit din Bucureşti, pacienţii transportaţi cu ambulanţele serviciului public în străinătate aveau o urgenţă medicală "foarte bine definită".
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate nu fac asigurare storno; 80% au asigurări de sănătate(studiu) Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate (35%) nu îşi fac asigurare storno, riscând astfel să nu îşi recupereze banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, se arată într-un studiu realizat de o agenţie de turism online, remis miercuri AGERPRES.
Paravion: Peste o treime din românIi carei cumpără vacanţe în străinătate nu îşi fac asigurare storno Peste o treime dintre românii care îşi cumpără vacanţe în străinătate nu îşi fac asigurare storno, aceştia fiind în imposibilitatea de a recupera banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, potrivit unui studiu Paravion remis, miercuri, AGERPRES.