Cele mai citite
 


Protocol de colaborare între Sanitas şi Federaţia TESA
joi, 12 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Federaţiei Sanitas şi cei ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor TESA din Sănătate au semnat un protocol de colaborare şi susţinere reciprocă la nivel local şi naţional, conform uni comunicat al celor două federaţii, transmis, miercuri, AGERPRES.
Cele două organizaţii îşi propun, conform protocolului, 'să-şi coordoneze acţiunile de luptă sindicală la nivelul întregului sistem sanitar, în interesul membrilor de sindicat, păstrându-şi, totodată, autonomia organizatorică şi patrimonială.
Reprezentaţii Federaţiei Sanitas şi ai Federaţiei TESA vor organiza runde de consultări şi vor semna acorduri scrise, la nivel central şi local, pentru susţinerea comună a revendicărilor la negocierile pentru contractele colective de muncă.
De asemenea, vor susţine reciproc orice acţiune sindicală vizând revendicarea unor drepturi specifice.AGERPRES/(AS-Nicoleta Gherasi)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Protocol între Spitalul Judeţean şi Sanitas privind activitatea medicală în timpul grevei de avertisment Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a încheiat, la nivel de unitate, un protocol cu Sindicatul Sanitas Covasna, în care sunt stipulate activităţile medicale ce vor fi asigurate în perioada grevei de avertisment ce va avea loc miercuri dimineaţă.
Sibiu: Protocol de colaborare între trei confederaţii sindicale şi organizaţia judeţeană a PSD Liderii celor trei mari confederaţii sindicale - CNSLR Frăţia, CNS Cartel Alfa şi BNS - au semnat vineri cu organizaţia judeţeană a PSD un protocol de colaborare pe probleme de ordin economic şi social.
Tulcea: Sanitas îi susţine pe angajaţii TESA din sistem, dar nu protestează Filiala Tulcea a sindicatului Sanitas îi susţine pe colegii din sindicatul TESA al lucrătorilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), dar nu a întrerupt, miercuri dimineaţa, activitatea.
Protocol de colaborare PMB-USSB: dotări performante şi personal pregătit pentru spitale şi cabinetele şcolare Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi preşedintele Uniunii Sindicale Sanitas Bucureşti, Viorel Huţanu, au semnat un Protocol de colaborare, care prevede ca spitalele din subordinea PMB şi cabinetele şcolare sa beneficieze de dotări performante şi de personal pregătit la cele mai înalte standarde...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Sepi (SANITAS): Contractul Colectiv de Muncă la nivel de grup de unităţi nu poate fi avizat pozitiv de MMFPS Contractul Colectiv de Muncă la nivel de grup de unităţi aflate în autoritatea Ministerului Sănătăţii nu poate fi avizat pozitiv de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale /MMFPS/, deoarece Federaţia Solidaritatea a blocat, în mod ilegal, procesul de avizare, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...