Cele mai citite
 


Teleorman: Familiile nevoiaşe, sprijinite de Crucea Roşie cu alimente
joi, 12 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Teleorman a iniţiat în această săptămână o acţiune de ajutorare cu alimente de bază a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici din mai multe localităţi.
Şeful Filialei Teleorman a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Felicia Cârpaciu, a declarat miercuri pentru AGERPRES că până la sfârşitul lunii aprilie ajutoarele vor ajunge la aproximativ 880 de familii nevoiaşe din judeţ, incluse în acest proiect.
Beneficiarii au fost selectaţi pe baza anchetelor sociale efectuate de Crucea Roşie Teleorman şi de primăriile din localităţile respective.
Fiecare pachet distribuit de voluntarii Crucii Roşii conţine conserve, orez, zahăr, ulei, făină, mălai, paste făinoase, biscuiţi şi alte produse alimentare.
Potrivit sursei citate, acest sprijin a devenit posibil printr-un proiect derulat de Crucea Roşie Română cu Fundaţia Carrefour şi Carrefour România în 18 judeţe în care nu există "Banca de Alimente".
În ultima parte a anului 2009 Crucea Roşie Română a demarat programul "Banca de Alimente" cu sprijinul mai multor parteneri, ca o soluţie pentru sprijinirea unor oameni cu venituri reduse. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Proiectul 'Banca de alimente' al Crucii Roşii, implementat şi la Târgovişte şi Piatra Neamţ "Banca de alimente", un proiect al Crucii Roşii de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri reduse, este prezentă, din aceste zile, şi la Târgovişte şi Piatra Neamţ.
Crucea Roşie Română ajută de srăbători persoanele aflate în dificultate Reprezentanţii Crucii Roşii Române s-au aflat vineri în vizită la familii defavorizate din sectorul 6 al Capitalei.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Crucea Roşie organizează mai multe evenimente pentru persoanele aflate în dificultate Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează, în perioada 16-21 decembrie, mai multe evenimente menite să aducă bucurie persoanelor aflate în dificultate în preajma Sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.