Cele mai citite
 


Teleorman: Primul ministru va participa la inaugurarea SMURD în Alexandria
joi, 12 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, va participa, joi, în municipiul Alexandria, la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) în judeţul Teleorman, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.
Potrivit sursei citate, la evenimentul din reşedinţa judeţului Teleorman au mai fost invitaţi ministrul Administraţiei şi Internelor - Gabriel Berca, ministrul Sănătăţii - Ladislau Ritli, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii - Raed Arafat, secretarul de stat din MAI - Mihai Capră şi inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă - colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Pe lângă ISU Teleorman funcţionează de mai mulţi ani SIAMUD, numai în 2011 fiind efectuate circa 300 de astfel de misiuni.
La sfârşitul anului trecut, la ISU Teleorman au fost repartizate cinci ambulanţe noi de tipul B2, aproximativ 70 de subofiţeri fiind cuprinşi la cursuri de pregătire ca paramedici.
SMURD va avea la ISU Teleorman şi un dispecerat integrat ISU - Serviciul de Ambulanţă, care va fi inaugurat, de asemenea, în cursul zilei de joi. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli: Două noi elicoptere SMURD vor deveni oparaţionale în acest an Două noi elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, prezent la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman, în municipiul Alexandria (sud).
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Teleorman: SMURD a intervenit la primele 60 de evenimente după operaţionalizarea sa SMURD Teleorman a intervenit la primele 60 de evenimente după operaţionalizarea sa în judeţul din sudul ţării, cu prilejul sărbătorilor pascale.