Cele mai citite
 


Recomandari pentru a opri mancarimea pielii
joi, 12 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Alergologie si Imunologie
 

 

 

 

 

 

In timp ce asteptati sa dispara blandele, urmati aceste sugestii pentru a diminua mancarimea si umflatura. 

Trimiteti antihistaminice in misiune de salvare.Antihistaminicele care se vand fara reteta, folosite adesea in medicatia impotriva febrei fanului, constituie cea mai buna alegere in absenta unei prescriptii.
Nota: Majoritatea antihistaminicelor dausomnolenta si nu ar trebui luate niciodata in acelasi interval orar cu alcoolul.

Calmati zona. Aplicarea de comprese reci , cufundarea in bai caldute sau frecarea zonei cu un cub de gheata constituie cel mai bun tratament local pentru blande. Raceala provoaca constrictia vaselor de sange si le impiedica sa-si largeasca rumenul, sa se umfle si sa elibereze si mai multa histamina.
Pentru zonele mai intinse, pregatiti o punga cu gheata, faramitand gheata sau folosind mai multe cuburi ori un pachet de legume congelate, infasurat intr -un prosop. Lasati acest pachet pe loc nu mai mult de 20 de minute o data.

Folositi lotiune cu calamina. Aceasta substanta astringenta poate ajuta temporar la calmarea mancarimii blandelor. Deoarece substantele astringente diminueaza zemuirea, ele pot impiedica vasele de sange sa puna in libertate fluide si histamina. intre alte astringente recomandabile in caz de blande se numara hamamelisul si oxidul de zinc .

Prevenire si iar prevenire Unele dintre cele mai frecvente cauze sunt medicamentele, alimentele, frigul, muscaturile de insecte , plantele si emotiile.

De indata ce ati descoperit cauza, incercati sa o evitati. Iar daca stiti ca este posibil sa va aparablande dintr-un motiv oarecare, luati antihistaminice anticipat. Acest demers poate preveni aparitia blandelor.

Sursa: www.musetel.ro 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ŞTIINŢÃ: Antialergicele (antihistaminicele) Antialergicele, denumite ştiinţific antihistaminice, sunt cele mai des întâlnite medicamente folosite pentru tratarea simptomelor alergiilor: senzaţie de mâncărime de la nivelul nasului, strănut, rinoree, urticarie, conjunctivite alergice etc.
Remedii pentru intepaturi de insecte In timpul verii, tintarii, albinele, viespile, bondarii, scleptii, taunii pot fi, din cauza intepaturilor pe care le produc, dusmani sacaitori ai pielii. In functie de insecta care a "piscat", intepatura poate avea consecinte neplacute sau de-a dreptul foarte grave. La vreme de seara si in medii abundente...
Deficitul de diaminoxidază poate fi cauza majorităţii migrenelor /studiu/ Cele mai multe dintre migrene au drept cauză excesul de histamină în sânge, provocat de deficitul de diaminoxidază (DAO), o enzimă care degradează histamina, este concluzia unui studiu spaniol prezentat duminică la Viena în timpul Congresului mondial de neurologie, relatează agenţia EFE.
Vaslui: Anchetă la Serviciul de Ambulanţă, după ce o femeie a aşteptat şase ore o salvare Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat verificări, după ce o femeie din oraşul Murgeni, care a căzut pe gheaţă şi s-a lovit la cap, a aşteptat aproximativ şase ore o salvare care să o transporte la un spital din Bârlad.
Rolul alimentaţiei în declanşarea migrenelor Estimările arată că 10% dintre bărbaţi şi 25% dintre femei suferă de migrene ocazional sau în mod regulat. Mulţi dintre cei suferinzi sunt convinşi că anumite alimente pot provoca aceste crize migrenoase, scrie site-ul passionsante.be.
Mureş: Campanie de prevenire a infectării cu HIV/SIDA, în penitenciare Fundaţia 'Alături de Voi' România - Centrul Mureş a iniţiat vineri la Penitenciarul din Târgu Mureş seria de campanii de informare, educare şi conştientizare a deţinuţilor cu privire la riscurile infectării cu HIV/SIDA, la infecţiile cu transmitere sexuală în rândul persoanelor private de libertate şi...