Cele mai citite
 


Premierul a avut întîlniri separate cu prefectul şi cu preşedintele CJ Teleorman
vineri, 13 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a avut, joi, la Alexandria, întâlniri separate cu prefectul Teodor Niţulescu şi cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, după ce social-democratul a refuzat să participe la ceea ce a numit "o întâlnire a PDL".
După ieşirea de la discuţiile cu prefectul Niţulescu, primul ministru a acceptat invitaţia lui Liviu Dragnea şi a avut o întrevedere separată cu acesta, la care a asistat doar ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.
După întâlnirea care a durat aproape o jumătate de oră, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că discuţiile au fost utile şi că Guvernul "va purta o corespondenţă" cu autorităţile locale pentru a cunoaşte care sunt necesităţile în teritoriu.
"Deocamdată să vedem care este fotografia şi apoi drămuim ceea ce avem", a spus premierul.
La rândul său, preşedintele CJ Teleorman şi-a exprimat aprecierea pentru faptul că primul ministru a acceptat invitaţia pe care i-a adresat-o.
"Este un gest firesc al primului ministru să vină la reprezentantul autorităţilor locale. Este vorba de funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, o funcţie aleasă. Mi s-a părut firesc să-i fac invitaţia să vină la birou, pentru a respecta totuşi cetăţenii", a spus Dragnea.
El a precizat că i-a cerut primului ministru ca înainte de repartizarea de fonduri către administraţiile publice locale să fie consultate structurile asociative ale comunelor, oraşelor sau consiliilor judeţene.
"Din calitatea mea de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, am solicitat să se ceară administraţiilor judeţene informaţii corecte despre necesarul de surse financiare", a afirmat Liviu Dragnea, care a adăugat că astfel la repartizarea unor fonduri de către Guvern se vor putea folosi "doar informaţii reale" şi nu "informaţii politizate".
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a participat, joi, la Alexandria, la ceremonia de inaugurare a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman. La eveniment au mai fost prezenţi ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, precum şi fondatorul SMURD Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan, George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Primul ministru va participa la inaugurarea SMURD în Alexandria Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, va participa, joi, în municipiul Alexandria, la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) în judeţul Teleorman, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.
Raed Arafat: Povestea SMURD continuă Povestea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a început în urmă cu 22 de ani, va continua cu sprijinul tuturor instituţiilor implicate, a afirmat joi, la Alexandria (sud), subsecretarul de stat Raed Arafat, cu ocazia inaugurării SMURD în judeţul Teleorman.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli: Două noi elicoptere SMURD vor deveni oparaţionale în acest an Două noi elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, prezent la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman, în municipiul Alexandria (sud).
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Raed Arafat: SMURD a început la Târgu Mureş cu o maşină, cu nişte nebuni şi am ajuns la un sistem pe o ţară întreagă Întemeietorul Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din România, dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că, în urmă cu 25 de ani, SMURD a început la Târgu Mureş cu o maşină...