Cele mai citite
 


Raed Arafat: Povestea SMURD continuă
vineri, 13 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Povestea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a început în urmă cu 22 de ani, va continua cu sprijinul tuturor instituţiilor implicate, a afirmat joi, la Alexandria (sud), subsecretarul de stat Raed Arafat, cu ocazia inaugurării SMURD în judeţul Teleorman.
"Acest serviciu încheie o etapă de dezvoltare în cadrul sistemului de urgenţă integrat al României. Astăzi încheiem operaţionalizarea în ultimul judeţ care nu avea încă acest serviciu. (...) Dar continuăm, sprijinul există, colaborarea există şi, cum se spune, povestea continuă", a declarat Arafat.
El a apreciat că la succesul proiectului SMURD au contribuit toţi cetăţenii României, prin sprijinul material sau moral pe care l-au acordat.
El a apreciat totodată şi sprijinul acordat de instituţiile statului implicate în proiect.
"Implicarea pompierilor de la înfiinţarea SMURD şi până acum a făcut ca acest sistem să reuşească. În Ministerul de Interne, pot să spus sincer, niciodată nu am auzit cuvântul nu. Ministerul Sănătăţii a început să fie partener total al acestui sistem începând cu anul 2007. (...) Eu nu vreau să spun decât un singur cuvânt: mulţumesc", a spus Raed Arafat.
La ceremonia de inaugurare a SMURD Teleorman au participat, alături de premierul Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, precum şi fondatorul SMURD Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli: Două noi elicoptere SMURD vor deveni oparaţionale în acest an Două noi elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, prezent la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman, în municipiul Alexandria (sud).
Teleorman: Primul ministru va participa la inaugurarea SMURD în Alexandria Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, va participa, joi, în municipiul Alexandria, la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) în judeţul Teleorman, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Harghita: SMURD Gheorgheni a fost operaţionalizat în prezenţa Ministrului Apărării Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Gheorgheni a fost operaţionalizat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), general de brigadă Ioan Baş, şi a secretarului de stat în Ministerul...
(Corespondenţă) Vlad Filat şi Raed Arafat au discutat despre crearea unui serviciu similar SMURD în R.Moldova Premierul moldovean, Vlad Filat, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din România, Raed Arafat, au discutat luni, la Chişinău, despre crearea în Republica Moldova a unui serviciu similar SMURD (Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).