Cele mai citite
 


Braşov: Cele şase persoane acuzate de proxenetism, între care şi medicul cardiolog, rămân după gratii
sâmbătă, 14 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins vineri după mai multe ore de audieri recursurile înaintate de cei şase inculpaţi arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru proxenetism între care şi un medic cardiolog de 43 de ani, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, Marius Cosma.

Şedinţa instanţei a început la ora 10.00 cu audierea a trei dintre inculpaţi, iar după finalizarea audierilor şedinţa a fost suspendată o oră şi jumătate după care s-a reluat cu ceilalţi membri ai grupării iar magistraţii s-au pronunţat în jurul orei 15.30.
Pentru aţi doi inculpaţi, Finesso Michelle de 44 de ani şi Iancu Ioan de 50 de ani instanţa a dispus judecarea în libertate cu obligaţia de a nu părăsi ţara.
Marţi, Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a hotărât, după audieri maraton, arestarea preventivă a lui Dodo Ferencz de 44 de ani, pentru constituire de grup infracţional, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, Horaţiu Rus de 43 de ani medic cardiolog la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov pentru două acte de viol a unor minori şi act sexual cu un minor, Lazarovici Valentin de 40 de ani pentru trafic de minori, trafic de persoane şi act sexual cu un minor, Cojocaru Traian Dumitru de 37 de ani pentru act sexual cu un minor, Ene Ioan Daniel de 40 de ani pentru trafic de minori şi trafic de persoane şi timişoreanul Borşan Ovidiu de 32 de ani care a recrutat şi cazat 14 tineri de sex masculin, minori şi majori, pe care, prin ameninţări şi violenţă îi obliga să practice prostituţia obţinând astfel diverse sume de bani.
Procurorii DIICOT au făcut luni în municipiul Braşov opt percheziţii imobiliare iar 6 suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore după care Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile. AGERPRES/(AS-Jana Pintili)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov:Medicul cardiolog acuzat de viol şi act sexual cu un minor a revenit la serviciu Medicul cardiolog din Braşov, Horaţiu Rus de 43 de ani arestat preventiv în 10 aprilie sub acuzaţiile de viol şi act sexual cu un minor, eliberat sub control judiciar, a revenit, joi, la locul său de muncă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.
Braşov: Medicul cardiolog acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu minori a fost arestat preventiv Cinci din cele şapte persoane reţinute luni de procurorii DIICOT în urma a opt percheziţii domiciliare în municipiul Braşov au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Braşov: Medicul cardiolog acuzat de acte sexuale cu minori, reţinut Şapte persoane între care şi cardiologul braşovean Horaţiu Rus au fost reţinute luni de procurorii DIICOT pentru infracţiuni referitoare la act sexual cu minori şi proxenetism.
DIICOT: Percheziţii în Braşov, un medic este acuzat de viol Procurorii DIICOT efectuează, luni dimineaţa, opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov, pentru prinderea membrilor unei grupări, printre care se află şi un medic, care racolau băieţi, pe care îi obligau să întreţină raporturi sexuale cu diverşi clienţi într-un club privat braşovean.
Braşov: Medic ortoped, reţinut pentru luare de mită Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus joi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un medic ortoped de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, care a fost reţinut miercuri seara şi care urmează să fie prezentat joi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă...
Braşov: Medicul ortoped Marus Stoica de la Spitalul Judeţean, trimis în judecată pentru luare de mită Braşov,19 aug/Agerpres/- Medicul ortoped Stoica Marus Ioan de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce a fost prins luna trecută în timp ce lua mită de la un pacient, informează vineri într-un comunicat de...