Cele mai citite
 


Farmaceutica Remedia va distribui un dividend brut de 0,02 lei/acţiune, pentru 2011
sâmbătă, 14 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Acţionarii companiei Farmaceutica Remedia au decis distribuirea de dividende pentru 2011 în sumă de 2,121 milioane lei, dividendul brut fiind stabilit la 0,02 lei/acţiune, conform informaţiilor remise Bursei de Valori Bucureşti.
Dividendele urmează a fi plătite în perioada 1 august-11 octombrie 2012.
Farmaceutica Remedia a înregistrat anul trecut un profit net în sumă de 4,077 milioane lei, pentru 2012 fiind stabilit, în bugetul de venituri şi cheltuieli, un profit brut de 8,732 milioane lei.
De asemenea, acţionarii au mai aprobat, în Adunarea Generală Ordinară din 11 aprilie, un program de investiţii de 4,335 milioane lei, pentru acest an.
Pe de altă parte, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, din aceeaşi dată, a aprobat, de principiu, fuziunea prin absorbţie între Farmaceutica Remedia, în calitate de societate absorbantă şi Sibmedica, Cosmifarm, Farma Cardia, Bloc Magnolia, Health Farm şi Dom Prosan, toate având Farmaceutica Remedia drept acţionar unic sau acţionar majoritar.
Farmaceutica Remedia este distribuitor naţional de produse farmaceutice, cu o reţea de opt depozite de distribuţie, un lanţ de farmacii format din 53 farmacii, cu activităţi de promovare şi marketing a medicamentelor. Pe lângă cele 53 de farmacii deţinute, compania controlează şi alte şapte farmacii prin intermediul societăţilor la care deţine cel puţin 80% din capitalul social.
Farmaceutica Remedia a fost înfiinţată în 25 iulie 1991 ca şi societate comercială cu capital integral de stat, prin reorganizarea Oficiului Farmaceutic Deva. Acţionarii companiei sunt Tarus Valentin-Norbert - 66,0580%, AHG Vermogensverwaltungs - 16,4824% şi alţi acţionari - 17,4595%.AGERPRES/(AS-Nicoleta Gherasi)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Farmaceutica Remedia a înregistrat un profit net de 4,063 milioane lei în 2011 Compania Farmaceutica Remedia a înregistrat, anul trecut, un profit net de 4,063 milioane lei, la o cifră de afaceri netă de 203,479 milioane lei, conform informaţiilor financiare remise miercuri Bursei de Valori Bucureşti.
Farmaceutica Remedia estimează un profit net de trei milioane lei în 2010 Distribuitorul de medicamente din România - Farmaceutica Remedia a înregistrat în primul trimestru din 2010 o cifră de afaceri de 44,6 milioane lei, în creştere cu 20 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când a obţinut 37,3 milioane lei, potrivit datelor anunţate de companie.
Profitul Farmaceutica Remedia a crescut de 3,7 ori, în primele 9 luni Societatea Farmaceutica Remedia Deva a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an un profit net de 2,922 milioane lei, de 3,7 ori mai mare faţă de cel obţinut în perioada similară din 2009, de 780.220 lei, conform informaţiilor financiare transmise Bursei de Valori Bucureşti.
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
Farmaceutica Remedia a înregistrat un profit net în creştere cu 169%, în primul semestru Farmaceutica Remedia a înregistrat un profit net de 177.294 lei, în creştere cu 169,4% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, conform rezultatelor neauditate publicate pe site-ul companiei.
Comunicat de presă - Alianţa Medicilor Stimate Domnule Prim-Ministru,