Cele mai citite
 


Ialomiţa: Primarii din Ţăndărei şi Gura Ialomiţei au trecut la PDL
sâmbătă, 14 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul oraşului Ţăndărei, Vasile Sava (PSD) şi primarul comunei Gura Ialomiţei, Jipa Ioan (PNL), au fost prezentaţi, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, ca viitori candidaţi din partea PDL.
În condiţiile în care PSD Ialomiţa a decis, recent, ca primarul oraşului Ţăndărei să nu mai fie viitorul candidat al formaţiunii politice şi să susţină pe altcineva, în ciuda sondajelor care, în opinia primarului, îl situa la aproape 50%, acesta a acceptat propunerea PDL de a candida la Ţăndărei.
'Ţinta mea este să rezolv problemele pentru oraşul Ţăndărei şi ştiţi că s-a accentuat şi în presă o problemă care ne-a durut, şi anume închiderea spitalului de la Ţăndărei, dar şi desfiinţarea Trezoreriei şi Administraţiei Financiare. Oraşul a fost îngenuncheat din punct de vedere instituţional. Sunt aici şi voi candida din partea PDL', a afirmat Vasile Sava.
Pe de altă parte, primarul comunei Gura Ialomiţei, Jipa Ioan, susţine că trecerea sa la PDL se datorează unei 'datorii morale' pe care o are faţă de Cazacu Marinică, preşedintele PDL Ialomiţa, încă din 2006, pentru că 'dânsul a fost cel mai important pion la înfiinţarea comunei Gura Ialomiţei'.
'În al doilea rând, vreau ca la Consiliul Judeţean să vină o persoană mult mai pragmatică, pentru că ne-am săturat de demagogie. Personal, pe mine nu m-a ajutat niciodată. (...)', a adăugat acesta.
Jipa a mai reclamat şi 'nepăsarea colegilor din PNL, care au stat deoparte şi nu m-au ajutat cu nimic', dar şi imposibilitatea de a se 'bate' cu candidatul PSD, care în opinia lui ar fi destul de puternic, iar fără sprijin nu este sigur că mai ar avea şanse la un nou mandat.
În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele PDL Ialomiţa a anunţat că din Alianţa pentru Ialomiţa mai fac parte, pe lângă UNPR, şi PNG şi PNŢCD Ialomiţa, fiind încheiat şi un protocol în acest sens.
Totodată, a fost prezentată şi sigla Alianţei, care se compune din trei spice de grâu amplasate circular, iar în mijloc literele API, reprezentând Alianţa.
'Împreună vrem să facem echipa cu care să încercăm să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean, cât şi Consiliul Judeţean. Este o luptă grea, iar în felul acesta încercăm să maximizăm rezultatele Alianţei pentru Ialomiţa şi îmi pun speranţe că vom reuşi', a spus Cazacu. AGERPRES-(A-Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Membrii USL s-au alăturat protestatarilor, la Slobozia Aproximativ 400 de persoane au manifestat din nou, luni seară, în a treia zi de proteste la Slobozia, împotriva Guvernului şi a preşedintelui ţării, printre manifestanţi aflându-se şi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL, pensionari, revoluţionari, funcţionari publici, reprezentanţi ai s...
Ialomiţa: Parteneriat zonal pentru susţinerea spitalului Ţăndărei Zeci de primari şi autorităţi judeţene, parlamentari şi locuitori din oraşul Ţăndărei şi zona limitrofă au participat, miercuri, în Ţăndărei, la încheierea unui parteneriat zonal pentru susţinerea spitalului orăşenesc, redeschis la începutul acestei săptămâni.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, preluat de CJ Ialomiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a fost preluat, vineri, de Consiliul Judeţean (CJ) Ialomiţa, prin semnarea unui protocol de predare-primire între Direcţia de Sănătate Publică şi autoritatea judeţeană.
Satu Mare: Protocol de colaborare între PSD şi Partida Romilor Pro Europa Filiala judeţeană PSD Satu Mare şi cea a Partidei Romilor Pro Europa au încheiat un protocol de colaborare prin care social-democraţii se angajează să sprijine reprezentanţii minorităţii, în urma voturilor pe care le-au primit la alegeri.
Dan Nica face apel către primarii şi preşedinţii de consilii judeţene să nu preia spitalele cu datorii Vicepreşedintele PSD Dan Nica a lansat, vineri, un apel către toţi primarii şi preşedinţii de consilii judeţene din ţară să nu aprobe preluarea spitalelor cu datorii.
Victor Ponta: Parlamentarii PSD care nu-şi vor dona indemnizaţia vor fi excluşi din partid Parlamentarii social-democraţi care nu doresc să-şi doneze indemnizaţia vor fi excluşi din partid şi implicit de pe listele de candidaţi, a anunţat luni preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, potrivit deciziei Biroului Permanent Naţional al PSD.