Cele mai citite
 


Procurorii DIICOT au descoperit la Braşov 300.000 de euro, proveniţi din vânzarea de etnobotanice
sâmbătă, 14 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii DIICOT din Braşov au descoperit o casetă de valori, aflată la o unitate bancară din municipiul Braşov, în care se aflau 300.000 de euro, banii fiind obţinuţi de o grupare ce se ocupa cu comercializarea de produse etnobotanice.
Pe 4 aprilie, procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO, sprijiniţi de mascaţi, au descins în forţă la două magazine de pe strada Lungă din Braşov, unde se vindeau produse etnobotanice, sub paravanul unui Sex Shop şi al unui magazin de cosmetice.
Ulterior, pe 13 aprilie, procurorii au efectuat o percheziţie, în vederea identificării bunurilor depozitate de către doi dintre membrii grupării, Florin Iordache, 29 ani şi Gheorghe Iordache, 53 de ani, într-o casetă de valori, aflată la o bancă.
Cu această ocazie, au fost identificate şi ridicate în vederea indisponibilizării sumele de aproximativ 300.000 de euro şi 30.000 de lei.
Florin şi Gheorghe Iordache sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de vânzare de produse susceptibile de a produce efecte psihoactive. AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Medicul cardiolog acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu minori a fost arestat preventiv Cinci din cele şapte persoane reţinute luni de procurorii DIICOT în urma a opt percheziţii domiciliare în municipiul Braşov au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Percheziţii la distribuitori de droguri şi etnobotanice din trei judeţe Procurorii DIICOT au efectuat, joi, nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în cumpărarea şi vânzarea de droguri şi produse cu efecte psihoactive (etnobotanice).
În municipiul Braşov, mai funcţionează şase magazine de produse etnobotanice Braşov, 17 feb /Agerpres/ - Şase unităţi care comercializează produse etnobotanice mai funcţionează în municipiul Braşov, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov, Ionuţ Spătaru.
DIICOT: Aproximativ şase kilograme de droguri, descoperite la percheziţiile din Bucureşti şi Galaţi Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au confiscat, în urma percheziţiilor desfăşurate luni la mai multe magazine care comercializau produse etnobotanice din Bucureşti şi Galaţi, aproximativ şase kg droguri, 2.400 plicuri conţinând droguri...
Braşov: Medicul cardiolog acuzat de acte sexuale cu minori, reţinut Şapte persoane între care şi cardiologul braşovean Horaţiu Rus au fost reţinute luni de procurorii DIICOT pentru infracţiuni referitoare la act sexual cu minori şi proxenetism.
Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.