Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Intervenţiile Ambulanţei de Paşte, în scădere faţă de anul trecut
miercuri, 18 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 260 de bistriţeni au avut nevoie de intervenţia echipajelor Ambulanţei sau ale SMURD în perioada Sărbătorilor Pascale, numărul acestora fiind însă în scădere faţă de Paştele de anul trecut, potrivit bilanţului publicat marţi pe site-ul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Dintre cele 261 de solicitări de urgenţă, trei sferturi au fost deservite de echipajele Salvării, restul fiind alocate celor de la SMURD. Cele mai multe urgenţe s-au înregistrat în a doua zi de Paşte (72) şi în ziua de sâmbătă (69).
Pe lângă solicitările pentru probleme medicale diverse, s-au înregistrat şapte persoane căzute pe stradă -dintre care una a decedat în urma unui infarct, iar trei erau în stare de ebrietate, şase accidente rutiere cu 11 răniţi şi cinci cazuri de agresiuni în staţiunea Sângeorz Băi şi în satele Budeşti, Agrieş şi Livezile. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţenii au avut un Paşte liniştit din punct de vedere al urgenţelor medicale Bistriţenii au petrecut un Paşte mult mai liniştit faţă de cel de anul trecut, potrivit bilanţului întocmit de Serviciul de ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, media zilnică a urgenţelor medicale scăzând cu aproape 40% faţă de sărbătorile pascale din 2013.
Bistriţa-Năsăud: Ambulanţă SMURD aflată în misiune, implicată într-un accident O ambulanţă SMURD aflată în misiune, care transporta spre spital un copil de patru ani şi pe mama acestuia, a fost implicată luni după-masă într-un accident pe DN 17 D, în localitatea Feldru din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Asistenţii medicali de la Ambulanţă deservesc de 10 ori mai multe cazuri decât medicii Numărul redus de medici încadraţi la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud face ca asistenţii medicali să conducă echipajele de intervenţie în de zece ori mai multe cazuri decât o fac cadrele cu studii superioare, potrivit bilanţului activităţii pe 2015 publicat pe site-ul instituţiei...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Bistriţa-Năsăud: Un mort şi şase răniţi într-un accident produs pe DN 17 Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite în urma unui grav accident produs duminică seara pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Mina Resteman...
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.