Cele mai citite
 


Vrancea: Ambulanţe noi pentru SAJ şi ISU
vineri, 9 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru ambulanţe noi tip SMURD au ajuns, joi, în judeţul Vrancea, acestea mergând la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Ambulanţele au o valoare de inventar de 350.000 de lei fiecare.

Ele sunt de tip B - pentru intervenţia de urgenţă şi transportul medical asistat al pacienţilor -, putând fi utilizate în acordarea primului ajutor calificat sau în acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Directorul SAJ Vrancea, Cristi Onia, a precizat că, în prezent, serviciul pe care îl conduce dispune de 47 de ambulanţe, dar că ar mai avea nevoie de 15.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Olt: Noi ambulanţe pentru subunităţile SMURD din judeţ Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt din Scorniceşti şi din comuna Stoeneşti vor avea la dispoziţie pentru intervenţii şi câte o ambulanţă începând cu luna februarie, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al instituţiei menţionate, Alin Băsăşteanu.
Vrancea: Ambulanţe dotate cu camere de supraveghere Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea (SAJ) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au primit de la Ministerul Sănătăţii câte două autosanitare.
Vrancea: SMURD a primit trei ambulanţe în cadrul unui proiect în care Consiliul Judeţean este partener Angajaţii SMURD Vrancea vor beneficia de trei ambulanţe - două ambulanţe de prim-ajutor (tip B) şi o ambulanţă de reanimare (tip C), acestea fiind luate în primire miercuri de la reprezentanţii Consiliului Judeţean.