Cele mai citite
 


Teleorman: SMURD a intervenit la primele 60 de evenimente după operaţionalizarea sa
miercuri, 18 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
SMURD Teleorman a intervenit la primele 60 de evenimente după operaţionalizarea sa în judeţul din sudul ţării, cu prilejul sărbătorilor pascale.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, Petre Bratu, a declarat marţi pentru AGERPRES că paramedicii încadraţi pe cele cinci ambulanţe SMURD din dotare au fost trimişi, pe baza apelurilor la 112, să intervină la cazurile repartizate de dispeceratul integrat ISU - Serviciul de Ambulanţă, mai puţin la evenimentele care au vizat femei gravide şi minori.
De asemenea, pompierii militari de la detaşamentele ISU Teleorman au intervenit pentru stingerea a zece incendii izbucnite la gospodării ale populaţiei din mai multe localităţi din judeţ.
Serviciul Mobil Urgent de Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman a fost inaugurat la jumătatea săptămânii trecute în municipiul Alexandria în prezenţa primului ministru Mihai Răzvan Ungureanu.
Inaugurarea SMURD pentru judeţul Teleorman a reprezentat, totodată, finalizarea modulelor SMURD la nivel naţional. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Primul ministru va participa la inaugurarea SMURD în Alexandria Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, va participa, joi, în municipiul Alexandria, la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) în judeţul Teleorman, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.