Cele mai citite
 


Un băieţel de şase ani a strâns 10.000 de dolari pentru tatăl lui bolnav de cancer
miercuri, 18 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Totul a început cu un mic stand de limonadă. Contrar altor băieţi de vârsta lui, Drew Cox, un băieţel de şase ani, nu a vrut să strângă bani să-şi ia jucării. Cei 25 de cenţi câştigaţi la fiecare pahar de limonadă vândut urmau să-l ajue pe tatăl lui, Randy, care a descoperit acum trei luni că are o formă rară de cancer, scrie 7sur7.be.
Drew a deschis sâmbătă un stand de limonadă pe Walnut Street din Gladewater (Texas), vrând să-şi ajute tatăl. 'Este foarte important pentru mine, ne place să ne jucăm şi jucăm multe jocuri', a spus băiatul la un post local de televiziune, care a făcut apel la generozitatea comunităţii. Datorită acestuia, Drew a strâns până la sfârşitul zilei peste 10.000 de dolari, cu care vor fi plătite cheltuielile medicale ale tatălui său.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Supercalculatorul Watson, realizat de IBM, de la concurent în jocuri televizate la căutarea leacului pentru cancer Supercalculatorul Watson, al companiei IBM, îşi demonstrează calităţile într-o sumedenie de domenii, reuşind deja să câştige un important joc de televiziune în faţa concurenţilor umani, căutând leacul pentru cancer, oferind soluţii de analist de afaceri şi consultanţă pentru diferite industrii şi domenii...
Gloriile fotbalului românesc le-au oferit cadouri copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Clinic Fundeni Internaţionalul Alexandru Maxim, convocat la echipa naţională de fotbal pentru meciul cu Insulele Feroe, precum şi foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, i-au vizitat luni pe cei peste 90 de copii bolnavi de cancer internaţi la Institutul Clinic Fundeni, potrivit unui comunicat remis...
Bistriţa-Năsăud: Tabără destinată copiilor diagnosticaţi cu cancer, la Poiana Zânelor Asociaţia Little People, alături de Clubul Temerarii, organizează pentru a patra oară consecutiv cea mai mare tabără destinată adolescenţilor din România care au finalizat tratamentul oncologic, acest eveniment urmând să aibă loc în judeţul Bistriţa-Năsăud în perioada 15-21 august.
Jocuri video: Tot mai mulţi copii suferă de dureri de mâini, mai exact la degetele mari Tot mai mulţi copii merg la medic cu dureri de mâini, mai exact la degetele mari, semnalează cotidianul spaniol ABC. Motivul este că petrec prea mult timp cu jocuri video, console, la care trebuie să-şi folosească în mod repetat degetele mari pentru a apăsa şi a acţiona butoanele de comandă, spune José...
Jocuri de calculator pentru tratarea depresiei în cazul persoanelor în vârstă Jocurile cognitive de calculator pot duce la o remisiune completă în 70 % din cazurile de depresie la persoanele în vârstă care nu răspund bine la tratamentul medicamentos, potrivit unui studiu publicat în revista 'Nature Communications', preluat joi de cotidianul spaniol ABC.
Un băieţel de doi ani, cel mai tânăr pacient supus unei intervenţii chirurgicale antiobezitate Un băieţel de doi ani din Arabia Saudită bolnav de obezitate morbidă a devenit cea mai tânără persoană din lume supusă unei operaţii de bypass gastric, informează New York Post.