Cele mai citite
 


UPDATE/Vaslui: Un bebeluş a fost găsit decedat în casă
miercuri, 18 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bebeluş din localitatea vasluiană Chirceşti a fost găsit mort în casă de nişte vecini. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, părinţii nu ar fi fost acasă când copilul a decedat.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au demarat, marţi, o anchetă după ce bebeluşul, în vârstă de o lună şi jumătate, a decedat la domiciliu, în condiţii neelucidate. Deşi iniţial poliţiştii estimaseră că bebeluşul ar fi avut trei luni, fiind dezvoltat, mama acestuia a precizat că acesta avea doar o lună şi jumătate. Cadavrul copilului a fost găsit de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Mama a declarat că dimineaţă a vrut să alăpteze fetiţa, dar a constatat că aceasta nu mai respiră, motiv pentru care a decis să plece împreună cu soţul la Micleşti să anunţe decesul. Pe drum s-a întâlnit cu cineva care avea telefon mobil şi a anunţat decesul la numărul de urgenţă 112. Părinţii s-au întors acasă după ce la domiciliul lor ajunseseră reprezentanţii Ambulanţei şi ai Poliţiei.
''Când echipajul de la Ambulanţă a ajuns la Chirceşti, părinţii nu erau acasă, ei motivând că au plecat să anunţe decesul copilului. În pat, lângă cadavrul fetiţei decedate, dormeau alţi trei copii dintre cei opt ai familiei. Echipajul de la Ambulanţă a constatat că decesul bebeluşului survenise cu aproximativ trei-patru ore înainte. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă. Urmează ca după efectuarea necropsiei să se stabilească cu exactitate cauza decesului'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.
În urmă cu doi ani, în familia respectivă a mai murit un sugar. În urma unei sesizări a conducerii Serviciului de Ambulanţă Vaslui, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din judeţ s-au deplasat la Chirceşti pentru a efectua verificări în acest caz, urmând să stabilească dacă vor scoate din familie ceilalţi copii, care au vârste cuprinse între 2 şi 14 ani. AGERPRES /(AS - Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unui bebeluş Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis, marţi, o anchetă în cazul unui bebeluş din municipiul Huşi în vârstă de trei luni care a decedat la domiciliul părinţilor.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează moartea de hipotermie a unui bebeluş Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de şase luni care a ajuns la spital duminică seara cu hipotermie.