Cele mai citite
 


World Press Photo revine la Bucureşti după 17 ani
miercuri, 18 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Expoziţia World Press Photo, care cuprinde cele mai reuşite fotografii de presă din întreaga lume, revine, după o absenţă de 17 ani, la Bucureşti, vernisajul urmând să aibă loc pe 17 mai la noul sediu al Bibliotecii Naţionale a României şi al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional.
Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, expoziţia va cuprinde 350 de fotografii remarcabile, selectate de Fundaţia World Press Photo, cu sediul central la Amsterdam.
În România, evenimentul este organizat de Fundaţia Eidos, condusă de fotojurnalistul Cristian Movilă, cu fotografii publicate în prestigioase reviste precum National Geographic, Newsweek, The New York Times Magazine, Paris Match. Cristian este cunoscut şi datorită campaniei "Unfinished Dreams", care a pornit de la un impresionant foto documentar realizat la Spitalul "Marie Curie", în urma căruia a reuşit performanţa de a aduna 3,2 milioane de euro pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.
În cea de-a treia zi a evenimentului va avea loc un workshop dedicat fotojurnalismului şi jurnalismului vizual în era digitală la care va participa şi Cristian Movilă. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primele aparate de chirurgie cardiovasculară au ajuns la Spitalul 'Marie Curie' Spitalul 'Marie Curie' din Capitală a primit primele aparate pentru amenajarea Secţiei de chirurgie cardiovasculară pentru copii, din fondurile oferite de Ministerul Sănătăţii şi compania Procter&Gamble, în cadrul campaniei ''Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'', a declarat, miercuri, într-o conferinţă...
Gheorghe Burnei: Anual, în România se descoperă 40 de cazuri noi de cancer osos la copii Preşedintele Asociaţiei Române a Traumatologilor şi Ortopezilor Pediatrici, prof. dr. Gheorghe Burnei, a declarat vineri, cu prilejul celui de-al VI-lea congres naţional, că în România, anual, 40 de copii sunt descoperiţi cu forme de cancer osos.
Nicolăescu: Încă 10 copii vor fi operaţi pe cord la Spitalul "Marie Curie", în decembrie Echipele de la clinica din Milano vor veni din nou la Bucureşti în luna decembrie şi, împreună cu medicii şi asistenţii din România care au fost incluşi în program, vor opera pe cord încă zece copii la Spitalul "Marie Curie", a declarat vineri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Dr. Cristian Scurtu: România este codaşa UE în oncopediatrie România este codaşa Uniunii Europene din punctul de vedere al diagnosticului şi tratamentului cancerului la copii, susţine şeful secţiei de Oncopediatrie de la Spitalul 'Marie Curie' din Bubureşti, dr. Cristian Scurtu.
BRD organizează 'Săptămâna Solidarităţii' pentru spitalul Marie Curie din Bucureşti BRD - Groupe Société Générale organizează campania 'Săptămâna Solidarităţii', în perioada 1 - 9 iunie 2012, acţiune tradiţională de CSR (responsabilitatea socială a companiilor), în cadrul căreia angajaţii grupului se implică în acţiuni de voluntariat în sprijinul comunităţilor locale, au anunţat, vineri...
Lucrările de renovare de la Spitalul 'Marie Curie' au fost finalizate Inaugurarea etajelor renovate 6 şi 7 de la Spitalul de copii 'Marie Curie' a avut loc, miercuri, în prezenţa a numeroase personalităţi ale lumii medicale, politice, diplomatice.