Cele mai citite
 


Constanţa: Aproape 1.400 de persoane au ajuns la Spitalul Judeţean în zilele de Paşte
joi, 19 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 1.400 de persoane au ajuns cu diferite afecţiuni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa în ultimele patru zile, iar peste 270 dintre acestea au fost internate în unitatea medicală.
Managerul SCJU, dr. Dan Căpăţână, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în perioada sărbătorilor de Paşte au fost ''foarte multe prezentări'' la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a spitalului, peste 300 în fiecare zi, fiind înregistrate 40 de victime ale accidentelor rutiere şi ale diferitelor agresiuni.
''Am avut 15 victime ale accidentelor rutiere şi 25 de persoane victime ale agresiunilor, număr care mi se pare destul de mare. La UPU au mai ajuns 13 persoane în stare de ebrietate şi două victime ale unor tentative de suicid. Doi pacienţi au fost aduşi în stop cardio-respirator, dar unul a decedat din păcate'', a menţionat dr. Căpăţână.
Potrivit acestuia, în perioada menţionată volumul de muncă a fost deosebit, cadrele medicale de gardă ale spitalului făcându-şi datoria astfel încât pacienţii să nu fie nemulţumiţi. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Avalanşă de pacienţi la Spitalul Judeţean, din cauza caniculei Numărul pacienţilor care ajung la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa în această perioadă caniculară aproape s-a dublat comparativ cu lunile anterioare, înregistrându-se zilnic sute de cazuri.
Constanţa: Turiştii dublează în sezonul estival numărul pacienţilor spitalului judeţean Numărul pacienţilor care ajung în sezonul estival la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa este de circa două ori mai mare decât în celelalte perioade ale anului, în condiţiile în care bugetul alocat spitalului este acelaşi în fiecare lună.
Constanţa: Peste 20 de pacienţi cu etilism acut, dintre care cinci şi drogaţi, au ajuns la Spitalul Judeţean Peste o mie de pacienţi au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, în perioada 29 aprilie - 2 mai, dintre care 22 cu etilism acut, cinci dintre aceştia fiind intoxicaţi şi cu droguri, a informat, miercuri, directorul medical al spitalului,...
Constanţa: Bolnavii stau la coadă la UPU în Spitalul Judeţean din cauza numărului insuficient de medici Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa, dr. Dan Căpăţână, spune că situaţia reclamată de mai mulţi bolnavi că aşteaptă multe ore la Unitatea de Primire Urgenţe este din cauza numărului insuficient de medici.
Tulcea: Dublarea liniei de gardă din Spitalul Judeţean, soluţie provizorie pentru lipsa medicilor pediatri Linia de gardă a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) are, începând din această lună, un număr dublu de medici, aceasta fiind una dintre soluţiile provizorii identificate de autorităţi în condiţiile în care activitatea secţiei de pediatrie a unităţii spitaliceşti...
Aproape 600 de prezentări, într-o singură zi, la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Bucureşti,1 iul /Agerpres/ - Nu mai puţin de 598 de persoane s-au prezentat, într-o singură zi, la camerele de gardă şi Unităţile de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''.