Cele mai citite
 


Mehedinţi: Activitatea la maternitatea Spitalului orăşenesc din Baia de Aramă, suspendată
joi, 19 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Maternitatea Spitalului orăşenesc Baia de Aramă a fost închisă pe o durată determinată ca urmare a plecării medicului ginecolog în concediul de odihnă, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii Rafael Dunărinţu.
Potrivit sursei citate, activitatea de asistenţă medicală în obstretică-ginecologie a fost sistată întrucât respectiva unitate spitalicească nu mai dispune de un alt medic specialist şi nici nu are posibilităţi financiare pentru aducerea altuia prin detaşare.
'Am luat legătura cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi pentru ca toate cazurile de naşteri sau de îmbolnăviri grave să fie direcţionate către maternităţile din oraşele gorjene Motru şi Tîrgu Jiu', a spus Dunărinţu.
În context, el a arătat că începând cu luna mai medicul spitalului va reveni la muncă şi mămicile sau viitoarele mămici nu vor mai fi nevoite să se deplaseze la alte spitale din judeţ sau din afara judeţului. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Măsuri de protecţie socială şi de asistenţă medicală pentru pensionari, pe perioada caniculei Reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Mehedinţi vor avea, în perioada care urmează, întâlniri zonale cu reprezentanţii primăriilor, cu directorii unităţilor de învăţământ, cu şefii posturilor de poliţie şi ai serviciilor deconcentrate pentru asigurarea, mai ales în comunităţile rurale, a unor...
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
O asistentă medicală a fost surprinsă pe Skype în timp ce fura O asistentă de la maternitatea spitalului Epworth din Australia şi-a pierdut locul de muncă după ce a fost surprinsă furând bani de la un cuplu. Incidentul a fost surprins pe Skype de tatăl păgubitului, informează DPA.