Cele mai citite
 


STIRE DE MAXIM INTERES LA EXPOMEDIKA 2012:
joi, 19 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dl Dr. Raed Arafat sustine SIMPOZION IN MEDICINA DE URGENTA:

"Unitati de Primiri Urgente. Prezent si viitor. Problema aglomerarii in unitatile de primiri urgente din Romania" 

Deschidere expoMedika - 5 iunie 2012.
 
Dl Dr. Raed Arafat sustine in cadrul evenimentului medical expoMedika simpozionul: "Unitati de Primiri Urgente. Prezent si viitor. Problema aglomerarii in unitatile de primiri urgente din Romania". Simpozionul va avea loc in data de 5 iunie intre orele 10.00 – 17.00 in sala N. Iorga, Palatul Parlamentului, Bucuresti.
 
Evenimentul este realizat cu sprijinul si in colaborare cu Ministerul Sanatatii, Fundatia pentru SMURD si Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania (SMUCR).  De asemenea speakeri de marca din strainatate vor sustine prezentari si vor realiza un schimb de informatii cu specialistii romani. La manifestare vor participa manageri de spitale, sefi sectie a Unitatilor de Primiri Urgente (UPU) precum si asistenti sef sectie UPU din Romania.
 
Va reamintim lista completa a specializarilor abordate in cadrul expoMedika: Cardiologie, Radiologie si Imagistica medicala, Medicina de Urgenta, Medicina de Familie, Medicina Generala, Pediatrie, Medicina Nucleara, Ortopedie, Terapie Intensiva si altele.
 
Pentru inscrieri la expomedika 2012  ne puteti contacta la coordonatele de mai jos. Mentionam faptul ca inscierile se apropie de final si spatiile de expunere sunt in numar limitat.
 
Cu stima,
DK EXPO
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro

www.expomedika.ro  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Între 5 şi 8 iunie la Palatul Parlamentului se desfăşoară cel mai important eveniment dedicat sistemului medical dinRomânia – expoMedika. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00. Accesul este liber iar conferinţele medicale sunt cotate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele medicale.
Alba:Echipajul TIM, funcţionabil doar 60% din timpul necesar din cauza lipsei acute de medici Lipsa acută de medici din cadrul UPU - SMURD a făcut ca echipajul de terapie intensivă mobilă care asigură asistenţa medicală de urgenţă şi descarcerare la nivelul judeţului Alba să funcţioneze doar 60% din timpul necesar, potrivit unui raport prezentat vineri în cadrul şedinţei de bilanţ a activităţii...
Seminar pe probleme de urgenţă susţinut de medici ai Marinei SUA Un număr de 52 de medici şi asistenţi medicali din 20 de judeţe ale ţării şi 6 unităţi de primiri urgenţe din Capitală vor fi pregătiţi timp de două zile de către o echipă de medici aparţinând Marinei SUA, care a sosit în România în cadrul exerciţiului Black Sea Rotational Force.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Manifestari stiintifice in cadrul expoMedika 2012 Creditari EMC gratuite pentru cadrele specializate. Acces liber.
Noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca, inaugurată Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni că noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca este a doua de acest fel inaugurată în Bucureşti, în aproape un an, şi şi-a exprimat speranţa că vor fi deschise şi altele atât în ţară, cât şi în Capitală.