Cele mai citite
 


Merele si pestele protejeaza fatul de alergii
joi, 19 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Ce mancam?, Alergologie si Imunologie, Mancam sanatos
 

 

 

 

 

Merele si pestele sunt recomandate de specialisti pe perioada sarcinii, pentru ca protejeaza fatul impotriva alergiilor, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Aberdeen din Scotia. 

Ei au descoperit ca bebelusii ai caror mame au mancat multe mere si mai mult de o portie de peste pe saptamana in timpul sarcinii prezinta un risc scazut de a se imbolnavi de astm 

Si asta datorita antioxidantilor prezenti in mere si a acizilor grasi Omega-3 care se gasesc in peste 

Acelasi efect il are si administrarea de vitamine E, D si zinc pe timpul sarcinii. 

Sursa:www.musetel.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consumul prea mare de peşte în timpul sarcinii creşte riscul de obezitate la copii (studiu) Femeile însărcinate care mănâncă peşte de mai mult de trei ori pe săptămână au un risc crescut de a da naştere unor copii cu tulburări endocrine, potrivit unui studiu publicat luni în revista americană 'Journal of the American Medical Association Pediatrics', informează agenţia France Presse.
Peştele ton este important pentru sănătatea publică din zona Pacificului (studiu) În lupta continuă împotriva obezitaţii, a bolilor de inimă şi a diabetului din regiunea Pacificului, alocarea unor cantităţi suficiente de ton pentru consumul local şi menţinerea acestuia la preţuri accesibile ar putea îmbunătăţi în mod semnificativ rezultatele din domeniul sănătăţii, conform organizaţiei...
Ghici ce peşte mâncăm: nu proaspăt ci de crescătorie Morun, somon, păstrăv, crustacee - peste jumătate din aceste alimente provin din crescătorii, multe din Asia. Au oare aceleaşi calităţi nutritive ca şi peştii pescuiţi? Sunt sigure?, se întreabă revista italiană L'Espresso.
Dieta in ADHD ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) se traduce in romana prin Deficit de Atentie / Tulburare Hiperkinetica si se refera la un comportament bazat pe o combinatie dintre neatentie, hiperactivitate si impulsivitate ce afecteaza buna functionare a individului la scoala sau acasa. Simtomele...
Produsele lactate, legumele şi peştele gras, printre alimentele care ajută la păstrarea sănătăţii vederii O alimentaţie adaptată vârstei şi activităţii desfăşurate poate poate preveni sau amâna apariţia unor boli ale vederii, cauzate de îmbătrânire. Se ştie că sănătatea depinde nu numai de calitatea alimentaţiei, ci şi de starea ochilor la o vârstă avansată, unele substanţe putând încetini îmbătrânirea ochiului...
Consumul de peşte gras creşte şansele de supravieţuire a bolnavilor diagnosticaţi cu cancer intestinal (studiu) Persoanele cu cancer de intestin îşi pot creşte şansele de supravieţuire consumând o cantitate semnificativă de acizi graşi omega 3 care se găsesc în peştele gras, cum ar fi tonul şi somonul, susţine un studiu publicat miercuri în revista britanică 'Gut' specializată în gastroenterologie şi hepatologie...