Cele mai citite
 


Artiştii Circului Globus susţin spectacole în nouă spitale din Bucureşti
vineri, 20 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Artişti, acrobaţi şi iluzionişti ai Circului Globus vor organiza mini-spectacole în nouă spitale din Bucureşti, în cadrul proiectului "Un zâmbet pentru sănătatea ta", în perioada 20-23 aprilie, de Ziua Mondială a Circului.
Potrivit unui comunicat al instituţiei transmis joi AGERPRES, pentru cea de a treia aniversare, organizată anual de Federaţia Mondială a Circului, sub înaltul patronaj al preşedintelui onorific al acesteia, Prinţesa Stephanie de Monaco, artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti s-au gândit să ofere o bucurie celor mai mici, dar şi celor mai fideli spectatori ai săi, care nu pot ajunge în sala de spectacole pentru a sărbători acest eveniment.
Artişti, acrobaţi şi iluzionişti vor vizita, pe rând, spitalele de copii din Bucureşti şi vor încerca să aducă un zâmbet micuţilor privaţi de şansa de a avea o copilărie lipsită de griji.
O echipă de artişti ai circului se vor afla vineri, 20 aprilie, la Spitalul Clinic dr. Victor Babeş, începând cu ora 10,30, în timp ce o alta va vizita, în jurul orei 11,00, Spitalul Clinic de Psihiatrie prof. dr. Alexandru Obregia. De la ora 12,00, artiştii Circului Globus vor fi prezenţi la Spitalul Clinic CF2.
Copiii de la Spitalul de Psihiatrie Titan dr. Constantin Gorgos şi Centrul de Îngrijire pentru Copii cu Tulburări de Spectru Autist, precum şi cei de la Spitalul Clinic de Copii dr. Victor Gomoiu vor fi vizitaţi de artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti tot vineri, de la ora 13,00.
O altă echipă a Circ & Variete Globus Bucureşti va ajunge vineri, la ora 11,00, şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.
Acţiunea se va încheia luni, 23 aprilie, când artiştii Circului Globus Bucureşti vor ajunge la Centrul Naţional Medical de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie pentru Copii dr. Nicolae Robănescu, la ora 10,30, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Sklodovska Curie, la ora 11,30, şi Institutul Clinic Fundeni, la ora 13,30.
Seria spectacolelor oferite celor mici a căror copilărie este umbrită de lipsa părinţilor sau de o sănătate firavă va continua şi după acest eveniment, aşa cum s-a întâmplat deja în nenumărate rânduri, prin reprezentaţii gratuite dedicate copiilor din centrele de plasament sau din şcolile speciale.
Ziua Mondială a Circului este sărbătorită pe 21 aprilie în 34 de ţări din toată lumea. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti precizează că are toate materialele şi medicamentele necesare răniţilor din Colectiv Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a precizat, duminică, că deţine toate materialele sanitare şi medicamentele necesare pentru tratamentul pacienţilor internaţi.
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti cumpără materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti vrea să achiziţioneze, printr-o procedură de licitaţie deschisă, materiale sanitare şi dezinfectanţi pentru chirurgie cardiovasculară, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă în SEAP.
Comunicat de presă - Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' Dialogul interdisciplinar, imperativ al medicinei moderne
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
Spitalul Elias a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra dezinfectanţi Spitalul Universitar de Urgenţă Elias vrea să achiziţioneze dezinfectanţi şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 17 iulie.
Comunicat de presă - Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' Premieră medicală pentru România - Primul Curs Internaţional de Artroscopie a şoldului