Cele mai citite
 


Cluj: Ministrul Sănătăţii a discutat cu primarul Radu Moisin despre investiţiile de la Spitalul Clinic Municipal
vineri, 20 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a discutat, joi, la sediul Primăriei din Cluj-Napoca, în cadrul unei întrevederi cu primarul interimar Radu Moisin, viceprimarul Attila Laszlo şi directorul Spitalului Clinic Municipal, Nicolae Constantea, aspecte legate de investiţiile cu fonduri comunitare care se vor realiza la unitatea sanitară aflată în subordinea administraţiei locale.
Potrivit unui comunicat al Primăriei transmis, joi, AGERPRES, discuţiile s-au axat pe proiectele de modernizare a ambulatorului, situaţia financiară a secţiei de terapie intensivă şi modul în care se derulează Programul Naţional de Chirurgie Robotică.
Totodată, reprezentanţii municipalităţii s-au referit la proiectul construirii Spitalului Regional de Urgenţă şi au evidenţiat necesitatea repartizării unui elicopter SMURD pentru Regiunea Nord-Vest, cu sediul operaţional la Cluj-Napoca.
"Mă bucur că am avut ocazia să-i expunem domnului ministru problemele cu care ne confruntăm la nivel local. Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante centre medicale din ţară şi sperăm să ne consolidăm această poziţie", a afirmat, la finalul întâlnirii, primarul Radu Moisin.
La întrevedere au participat, de asemenea, consilierii Geza Molnar şi Zoltan Kinizsy din Ministerul Sănătăţii.
Ministrul Ladislau Ritli s-a aflat la Cluj-Napoca, joi, cu ocazia participării la Congresul Naţional de Medicină Şcolară şi Universitară, care se desfăşoară la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", în organizarea Societăţii Medicilor din Colectivităţile de Copii şi Tineri. AGERPRES/(AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii reabilitează secţiile de terapie intensivă din 41 de spitale Bucureşti, 17 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat, printr-un ordin, programul pentru reabilitarea secţiilor de anestezie şi terapie intensivă din 41 de spitale publice aflate, atât în reţeaua Ministerului Sănătăţii, cât şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale.
Argeş: Ministrul Sănătăţii discută cu managerii spitalelor din judeţ Ministru Sănătăţii, Raed Arafat, se întâlneşte miercuri, la Piteşti, cu managerii şi directorii medicali ai unităţilor sanitare din judeţul Argeş, principala temă a discuţiilor fiind procesul de modernizare a spitalelor.
Cluj: Prima conferinţă din România dedicată calităţii aerului în spitale Peste 50 de specialişti din ţară şi din străinătate au participat, joi, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'' din Cluj-Napoca, la prima conferinţă din România cu tema ''Calitatea aerului în spitale - influenţa calităţii ambientale în prevenţia şi controlul infecţiilor nosocomiale''...
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Departamentul de terapie intensivă al Spitalului Universitar Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a inaugurat, sâmbătă, Departament de terapie intensivă al Spitalului Universitar, care va deveni funcţional după ce vor fi achiziţionate paturile necesare şi monitoarele.
SMURD Cluj va primi în iulie un elicopter de terapie intensivă complet dotat SMURD Cluj va primi luna viitoare un elicopter de terapie intensivă complet dotat, acesta fiind ultimul aparat de zbor dintr-un lot de şase unităţi, achiziţionat de Ministerul Sănătăţii în urma unei licitaţii.
Ministrul Sănătăţii a aprobat planul de investiţii de urgenţă pentru Spitalul de Arşi Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a aprobat vineri planul de măsuri privind igienizarea Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.