Cele mai citite
 


Satu Mare: Ambulatoriu al Spitalului Judeţean inaugurat în oraşul Tăşnad
sâmbătă, 21 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul de Specialitate al Secţiei Exterioare din Tăşnad a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost inaugurat vineri pentru cei peste 30.000 de locuitori din zonă.
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat că scopul deschiderii acestui ambulatoriu este de a asigura promptitudine în rezolvarea problemelor de sănătate a cetăţenilor din zona Tăşnad cu satisfacerea nevoilor de asistenţă medicală a acestora în cât mai multe specialităţi.
"Locuitorii din zona Tăşnad nu vor mai fi nevoiţi a se deplasa zeci de kilometri la spitalele din Carei, Satu Mare sau chiar la cele din alte judeţe, pentru o consultaţie de specialitate sau pentru o adeverinţă. Astfel, prin această investiţie, cei 31.000 de locuitori vor ajunge cu uşurinţă la medicii specialişti ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, creşterea accesibilităţii la serviciile medicale de specialitate oferite având un impact decisiv asupra calităţii vieţii pacienţilor", a declarat Csehi Arpad.
În cadrul ambulatoriului vor funcţiona 11 cabinete de specialitate: chirurgie generală, ortopedie, ORL, pediatrie, interne, dermatologie, psihiatrie, planning familial, obstetrică - ginecologie, oftalmologie, neurologie, urmând ca în cursul anului să înceapă să funcţioneze şi alte specialităţi. Medicii SJU Satu Mare se vor deplasa în Tăşnad şi vor efectua consultaţii, conform unui program săptămânal.
Lucrările de igienizare şi recompartimentare a fostului spital au costat 25.000 de lei, bani proveniţi din sponsorizări, la care se mai adaugă 50 000 de lei alocaţi de Primăria Tăşnad pentru achiziţionarea de aparatură şi echipamente performante de laborator. AGERRPES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Ambulatoriul Integrat din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, inaugurat după reabilitare Ambulatoriul Integrat Staţionar III din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, complet reabilitat, modernizat şi dotat cu aparatură şi echipamente de înaltă performanţă, a fost inaugurat sâmbătă, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ladislau Ritli.
Braşov: Centru de pediatrie inaugurat de o reţea privată cu 90% din medici de la spitalul de specialitate de stat Un Centru de pediatrie care oferă pacienţilor asistenţă medicală non-stop a fost inaugurat joi, la Braşov, de o reţea privată de sănătate, în unitate urmând să lucreze în proporţie de 90% specialiştii de la Spitalul de Copii din municipiu, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Maria Mitrică, coordonatoarea...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.