Cele mai citite
 


Vaslui: Internări pe bază de programare la Spitalul Judeţean de Urgenţă
sâmbătă, 21 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a decis ca pacienţii să fie internaţi pe baza unor programări şi în funcţie de gravitatea afecţiunilor de care suferă, după ce numărul planificat de internări a fost depăşit. Potrivit directorului medical al spitalului vasluian, dr. Lelia Croitoru, vor fi internate doar urgenţele medico-chirurgicale.
'Ne-am confruntat de la începutul anului şi până în acest moment, cu o depăşire cu aproape 2.000 de cazuri a numărului de internări. Nu toţi pacienţii care se adresează spitalului sunt urgenţe. Ne confruntăm cu o presiune foarte mare la camerele de gardă şi pacienţii trebuie să ştie că în următorul interval se vor interna numai urgenţele medico-chirurgicale şi în limita locurilor disponibile se vor face programări pentru cealaltă categorie de patologie. Vor fi internate doar urgenţele care pun în pericol viaţa pacienţilor, restul afecţiunilor care sunt programabile se vor programa în funcţie de locurile disponibile', a declarat vineri dr. Lelia Croitoru.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cea mai mare unitate sanitară din judeţ are la această dată 893 de paturi, după ce în decurs de numai şase luni, Ministerul Sănătăţii a decis în două rânduri reducerea numărului de paturi. AGERPRES/(AS - Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bolnavii de la neurologie stau câte doi în pat din cauza aglomeraţiei Cei peste 100 de pacienţi internaţi în secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui stau câte doi în pat din cauza aglomeraţiei.
Vaslui: Sporul de gardă redus pentru medicii de la SJU, conducerea vrea şi eliminarea tichetelor de masă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a decis reducerea cu 25% a sporului de gardă primit de medicii unităţii sanitare.
Vaslui: Bărbat decedat după ce a ajuns la spitalul Huşi, unde nu era medic urgentist Un bărbat a murit la Spitalul Municipal Huşi, unde ajunsese în stare gravă şi a fost resuscitat în Camera de Gardă de asistente, deoarece unitatea sanitară a rămas pentru a doua oară fără medic urgentist.
Vaslui: Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă a demisionat din funcţie Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, neurologul Lelia Croitoru, a demisionat luni din funcţie.
Botoşani: Restricţionare la internări la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' a impus restricţii la internare, pentru a nu depăşi numărul de internări contractat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul medical al spitalului, dr. Mihaela Miler.
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.