Cele mai citite
 


Brăila: Conferinţa naţională a medicilor de familie
duminică, 11 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de-a cincea ediţie a Conferinţei naţionale a medicilor de familie are loc la Brăila, în perioada 8-10 octombrie, tema ediţiei de anul acesta fiind 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală'.
Lucrările conferinţei au fost deschise de preşedintele Societăţii Medicilor de Familie Brăila, dr. Ileana Brânză, care a precizat că, din cauza situaţiei politice actuale caracterizată de instabilitate, reprezentanţii la vârf ai sistemului sanitar nu au putut fi prezenţi la această acţiune.

'În aceste zile ne vom cunoaşte mai bine reuşitele, pentru că mediatizarea rezultatelor bune ale colegilor noştri dovedeşte că succesul este un ţel realizabil şi vom găsi soluţii comune problemelor, deoarece experienţa fiecăruia dintre noi este importantă, dar să nu ignorăm nici particularităţile de comunicare, atât între noi cât şi cu decidenţii sistemului, de la judeţ la judeţ', a declarat dr. Ileana Brânză.

În acest an va avea loc, pentru prima dată în cadrul conferinţei, o sesiune 'Ana Aslan', ziua de sâmbătă fiind denumită 'Ziua Ana Aslan'.
Evenimentul este organizat de Societatea Medicilor de Medicina Familiei/Medicina Generală Brăila împreună cu Fundaţia Ana Aslan International şi reuneşte la Brăila peste 300 de medici de familie din toată ţara.

Conferinţa a început cu o lucrare expusă de fostul ministru al Sănătăţii dr. Daniela Bartoş, prezentă la toate ediţiile de până acum, realizată pe baza studiilor de caz şi intitulată 'Capcane diagnostice în tromboza venoasă profundă'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală', la a IX-a ediţie 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 11-12 octombrie şi va reuni medici de diverse specialităţi din toată ţara, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, AGERPRES, de Societatea Medicilor de Familie...
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 18 - 20 octombrie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Societatea Medicilor de Familie Brăila.
Brăila: S-a deschis conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' s-a deschis vineri, la Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, în prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae şi a sute de medici de diverse specialităţi din ţară şi din străinătate.
Brăila: 'Ziua Ana Aslan', la Conferinţa naţională a medicilor de familie Memoria Anei Aslan, specialista în gerontologie care şi-a dedicat întreaga viaţă cercetărilor în prevenirea şi tratamentul îmbătrânirii patologice, va fi omagiată sâmbătă, în oraşul natal Brăila, prin organizarea 'Zilei Ana Aslan' în cadrul Conferinţei 'Medicina de Familie - prima linie în asistenţa...
Brăila: Proiectul Colonul Gigant, adus la Conferinţa 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Colonul Gigant, proiect iniţiat de profesorul Felice Cosentino din Milano, este adus la Brăila şi amplasat în faţa Primăriei, în perioada 16-18 octombrie, cu ocazia Conferinţei Naţionale 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală'.
Brăila: 'Ziua Ana Aslan' la Conferinţa naţională a medicilor de familie Cunoscutul medic Ana Aslan, specialist în gerontologie, care şi-a dedicat întreaga viaţă cercetărilor în prevenirea şi tratamentul îmbătrânirii patologice, va fi celebrat sâmbătă, la Brăila, prin organizarea 'Zilei Ana Aslan' în cadrul Conferinţei naţionale a medicilor de familie.