Cele mai citite
 


Un copil ar fi fost rănit în Bucureşti în urma căderii unor elemente de la faţada unui hotel
duminică, 22 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil ar fi fost rănit în Bucureşti în urma căderii unor elemente de la faţada unui hotel, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
"Pe strada Gheorghe Manu echipaje ISU Bucureşti au intervenit pentru a îndepărta elemente de faţadă care s-au desprins de la etajul cinci al unui hotel şi au căzut peste terasa unui restaurant aflat la parter. Se pare că ar fi rănit şi un copil, pentru că echipajele de intervenţie nu au identificat nicio victimă, iar acest copil ar fi fost transportat cu mijloace proprii de părinţii acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu", a afirmat Daniel Vasile.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat că, potrivit declaraţiilor martorilor la incident, "copilul ar fi suferit răni superficiale".
El a adăugat că poliţişti de la Secţia 1 efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările producerii incidentului. AGERPRES /(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Copilul dus de părinţi la Spitalul G. Alexandrescu avea răni superficiale Copilul care a fost dus sâmbătă de părinţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în urma căderii unor elemente de la faţada unui hotel avea o plagă superficială la obrazul drept şi foarte multe cioburi de dimensiuni mici pe corp, ca un fel de praf de sticlă, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt...
ISU Bucureşti a primit o autospecială care poate interveni în orice colţ al Capitalei, în timp redus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a primit marţi, prin Fundaţia SMURD, o autospecială nouă, cu un gabarit mult mai mic decât cel al maşinilor aflate deja în dotare, dar care poate duce la îndeplinire orice fel de misiune, acest prototip fiind util pentru că poate pătrunde pe străduţe...
ISU Bucureşti: Explozia de la CET Sud - din cauza unor operaţiuni de curăţare a unui arzător Explozia care a avut loc luni dimineaţă la CET Sud, în urma căreia patru persoane au fost rănite, s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor operaţiuni de curăţare a unui arzător, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
ISU Ilfov şi ISU Bucureşti au primit 38 de autospeciale achiziţionate printr-un proiect european Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov şi Bucureşti au primit în dotare 38 de autoutilitare - autospeciale cu apă şi spumă, ambulanţe, autospeciale pentru descarcerări, dar şi două centre mobile de comandă şi control care, în cazul unor dezastre, pot prelua apelurile din sistemul naţional 112...
ISU Bucureşti şi Ilfov, dotate printr-un proiect cu finanţare europeană de peste 8 milioane de euro Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Ilfov şi Bucureşti vor fi dotate cu 38 de autospeciale, ambulanţe de prim ajutor şi de reanimare precum şi cu două centre mobile de comandă şi control în urma semnării unui proiect finanţat din fonduri europene în valoare de peste 8 milioane de euro.
ISU Bucureşti a intervenit în cazul a 83 de copaci prăbuşiţi; 25 de autovehicule au fost avariate Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" (ISU) al Municipiului Bucureşti a intervenit în 143 de situaţii ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase, echipajele de pompieri militari participând la degajarea a 83 copaci prăbuşiţi pe carosabil, imobile, reţele de energie electrică...