Cele mai citite
 


Copilul dus de părinţi la Spitalul G. Alexandrescu avea răni superficiale
luni, 23 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Copilul care a fost dus sâmbătă de părinţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în urma căderii unor elemente de la faţada unui hotel avea o plagă superficială la obrazul drept şi foarte multe cioburi de dimensiuni mici pe corp, ca un fel de praf de sticlă, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Raluca Alexandru.
"I s-au făcut o toaletare şi mai multe consultaţii de specialitate şi a fost trimis Spitalul de urgenţe oftalmologice", a precizat medicul.
Prof. dr. Monica Pop, managerul general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES că micuţul, în vârstă de şase luni, nu ar avea nicio problemă în zona ochilor şi a putut fi dus de părinţi acasă.
"Pe strada Gheorghe Manu echipaje ISU Bucureşti au intervenit pentru a îndepărta elemente de faţadă care s-au desprins de la etajul cinci al unui hotel şi au căzut peste terasa unui restaurant aflat la parter. Se pare că ar fi rănit şi un copil, pentru că echipajele de intervenţie nu au identificat nicio victimă, iar acest copil ar fi fost transportat cu mijloace proprii de părinţii acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat că, potrivit declaraţiilor martorilor la incident, "copilul ar fi suferit răni superficiale".
El a adăugat că poliţişti de la Secţia 1 efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările producerii incidentului. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţe Oftalmologice despre cazul copilului de 7 ani: Se înregistrează o ameliorare a stării ochiului Starea de sănătate a copilului de 7 ani fără acte, rănit la ochi, înregistrează o ameliorare, în urma aplicării unui tratament complex, local şi general, a anunţat, miercuri, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, Monica Pop, prin intermediul unui comunicat remis presei.
La Spitalul Grigore Alexandrescu va funcţiona cea mai mare clinică de chirurgie cardiovasculară pediatrică La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a început construcţia celei mai mare clinici de chirurgie cardiovasculară pediatrică care va intra în funcţiune anul viitor.
UPDATE Şefa Spitalului de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, Monica Pop, acuzată de conflict de interese Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în vederea cercetării medicului Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, pentru conflict de interese în materie penală.
Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu au înştiinţat poliţia că un elev de la Colegiul "Miron Nicolescu" este rănit Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" din Capitală a ajuns la Spitalul "Grigore Alexandrescu" spunându-le medicilor că are o plagă, aceştia anunţând poliţia pentru a demara cercetări care să elucideze cauzele în care a avut loc incidentul, a precizat miercuri pentru AGERPRES Emilia Mihai, purtătorul...
MS înaintează la parchet raportul făcut în urma verificărilor la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti Corpul de control al Ministerului Sănătăţii a constatat, în urma verificărilor făcute la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, mai multe nereguli în ceea ce priveşte contracte de închiriere între unitatea spitalicească şi societăţi comerciale, raportul urmând a fi înaintat Parchetului de...
Un copil ar fi fost rănit în Bucureşti în urma căderii unor elemente de la faţada unui hotel Un copil ar fi fost rănit în Bucureşti în urma căderii unor elemente de la faţada unui hotel, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.