Cele mai citite
 


Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci al SCJU Târgu Mureş
luni, 23 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient în vârstă de 60 de ani, din satul Bobohalma, aparţinând de municipiul Târnăveni, s-a aruncat, duminică, după amiază, de la etajul cinci al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi a decedat pe loc.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, Tiberiu Comşa, a precizat duminică că bărbatul s-a aruncat de la fereastra holului Secţiei de Chirurgie, motivele reale care l-au îndemnat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem nefiind cunoscute deocamdată.
Din primele cercetări reiese că bărbatul fusese diagnosticat cu o boală gravă, iar la momentul în care s-a aruncat de la etaj, chiar aproape de poarta principală, nu era vizitat de nici un aparţinător, deşi era în perioada programului de vizite. AGERPRES/(AS - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de o donaţie de 1 milion de lei pentru achiziţionarea de paturi speciale pentru ATI Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, marţi, că a beneficiat de o sponsorizare în valoare de 1.000.000 lei pentru achiziţionarea unor paturi pentru ATI cu dotarea specială necesară pentru desfăşurarea activităţii de anestezie şi terapie intensivă.
SCJU Târgu Mureş susţine că nu a încheiat contract cu Hexi Farma, ci doar cu Hexi Pharma Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că nu a încheiat niciun contract cu firma presupus a fi clonată, Hexi Farma, ci doar cu Hexi Pharma, iar aceasta în urma organizării unei licitaţii publice.
Conducerea SCJU Târgu Mureş: Aşteptăm ancheta DNA în cazul achiziţiei de dezinfectanţi Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat marţi, după anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru analizarea unor eventuale fapte de natură penală în privinţa unor constatări ale Corpului de control...
Ziua Inimii, sărbătorită la IUBCvT Târgu Mureş prin efectuarea celui de-al şaptelea transplant de cord Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a anunţat joi că institutul a sărbătorit Ziua Inimii prin efectuarea celui de-al şaptelea transplant cardiac din acest an.
Acord de colaborare între SCJU Târgu Mureş şi Spitalul Clinic Municipal Bălţi, Republica Moldova Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, miercuri, semnarea unui acord de colaborare cu Spitalul Clinic Municipal Bălţi din Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al SCJU Târgu Mureş, acordul este semnat pe o perioadă de doi ani, iar obiectivul acestuia...
Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş, cel mai aproape de statutul de spital regional Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că SCJU este cel mai aproape de statutul de spital regional dintre toate unităţile de profil din ţară, urmând să fie înfiinţate doar două secţii care lipsesc în prezent.