Cele mai citite
 


ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic
luni, 23 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 

 

 

Incepand de marti, 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2,  va avea loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA. 

Acest eveniment reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.
 
Tematica sub care se va desfasura editia 2012 ROMMEDICA cuprinde sectoarele:
·        electro-medicina
·        chirurgie
·        medicina de urgenta
·        echipamente si dotari pentru spitale si clinici
·        medicina de recuperare
·        produse farmaceutice
·        IT & C medical
·        oftalmologie si componente optice
·        aparatura de laborator
·        servicii medicale
·        finantare si leasing
·        estetica medicala, infrumusetare si fitness
·        publicatii de specialitate
 
Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea participa la prezentarile sustinute la standurile companiilor participante precum si la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.
Prin deschiderea dialogului dintre diferitele discipline medicale prezente la targ, evenimentul urmareste sa ofere o mai buna informare asupra interventiilor si aparaturii de ultima generatie destinate sa gestioneze mai usor anumite probleme de sanatate publica.
 
ROMMEDICA este un eveniment organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiul Medicilor din Romania.
 
 ROMTHERM 2012
 
In aceeasi perioada cu Targul International de Medicina si Farmacie se va desfasura si Expozitia Internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM 2012.
Acest eveniment, devenit deja traditie pentru ROMEXPO, a ajuns la cea de a XVII-editie si reuneste tematici specifice domeniului aparaturii de control si reglaj termic.
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor:www.rommedica.ro si www.romtherm.ro.
 De asemenea, pentru a fi la curent cu noutatile din targuri, puteti vizita si profilurile postate pe site-urile retelelor sociale:
http://www.facebook.com/ROMMEDICA
http://www.facebook.com/#!/events/328364173893402/
 
Programul de vizitare al expozitiilor este urmatorul:
24 - 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00.
27.04.2012 intre orele 10:00-16:00
 
Contact si informatii:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro
http://www.facebook.com/ROMEXPO
http://twitter.com/RomexpoSA 
 
_______________________________
 
 
ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).
ROMEXPO S.A.

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noutati ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic Incepand de ieri 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2, se desfasoara cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.
Tehnologie de vârf în domeniul medical la ROMMEDICA 2012 Târgul Internaţional de Medicină şi Farmacie – ROMMEDICA îşi va deschide porţile în perioada 24 - 27 aprilie 2012, la ROMEXPO pentru a găzdui ce-a de-a XXII-a ediţie a celui mai important eveniment adresat specialiştilor din domeniul medical.
Târgul de aparatură medicală Ar-Medica, a 16-a ediţie Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează între 5 şi 7 noiembrie cea de a 16-a ediţie a târgului internaţional Ar-Medica, specializat în medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, optică, ortopedie şi servicii conexe. Evenimentul se va...
Expoziţie de fotografie rară despre istoria de peste 110 de ani a clădirii UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a inaugurat, marţi, o expoziţie fotografică inedită intitulată '110 ani de istorie, 70 de ani de UMF', în care sunt prezentate imagini vechi din Târgu Mureş, precum şi modul în care au evoluat clădirile universităţii.
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date: