Cele mai citite
 


Mehedinţi: Intervenţiile chirurgicale au fost reluate la SJU
duminică, 11 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele 14 intervenţii chirurgicale amânate miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, din lipsă de oxigen, au fost reluate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, medicul Emil Traşcă.
Potrivit acestuia, criza de oxigen a fost generată de faptul că furnizorul de oxigen - Lindegaz SA - nu au decontat facturile din luna iunie, în valoare de 190.000 lei.
'Conducerea unităţii spitaliceşti a făcut demersuri şi a rezolvat litigiul apărut din lipsa fondurilor. S-a făcut un angajament şi săptămâna viitoare societatea care ne livrează oxigenul va primi sumele restante' - a precizat Traşcă.
SJU din Drobeta Turnu Severin trece printr-o situaţie dificilă din cauza lipsei fondurilor destinate plăţii serviciilor şi din alte sectoare, care au nevoie urgentă de circa 13,5 milioane lei pentru a nu fi pusă în pericol sănătatea bolnavilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Niciun medic specializat în chirurgie toracică, în judeţul Alba Niciun spital din judeţul Alba nu are angajat vreun medic specializat în chirurgia toracică, cel mai curând pe parcursul acestui an urmând să fie organizat concurs pentru un asemenea post la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.
Primele operaţii la noua clinică de neurochirurgie şi chirurgie cardiovasculară pediatrică ar putea fi efectuate peste o lună Primele operaţii la noua clinică de neurochirurgie şi chirurgie cardiovasculară pediatrică din cadrul Spitalului "Grigore Alexandrescu" ar putea fi efectuate peste aproximativ o lună, a declarat, vineri, directorul unităţii sanitare, Dan Enescu.
Operaţii laparoscopice de chirurgia obezităţii transmise în direct din România la Congresul de Chirurgie Digestivă de la Roma Dr. Cătălin Copăescu, şef Departament Chirurgie Generală Delta Hospital, Medic Primar Chirurg acreditat în chirurgie laparoscopică şi chirurgie bariatrică, a fost invitat să efectueze operaţii transmise în direct, în cadrul celui de-al 22-lea Congres de chirurgie a aparatului digestiv, eveniment care...
La Floreasca a fost inaugurată o unitate de îngrijire a bolnavilor arşi grav Prima unitate modernă de îngrijire a bolnavilor arşi grav a fost inaugurată joi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.
Bihor: Bloc operator modern la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, prin proiect cu fonduri europene Proiectul cu fonduri europene privind modernizarea blocului operator de la Spitalul Clinic Judeţean, derulat de Primăria Oradea alături de Universitatea din Debreţin s-a încheiat luni.
Irinel Popescu: Peste 650 de operaţii de transplant hepatic, efectuate în 15 ani la Centrul 'Setlacec' Centrul de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic "Dan Setlacec" a realizat în 15 ani peste 650 de operaţii de transplant hepatic, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă directorul centrului, profesor doctor Irinel Popescu.