Cele mai citite
 


Brăila: Peste 300 de oferte la Bursa generală a locurilor de muncă
marţi, 24 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 300 de locuri de muncă vor fi oferite de angajatorii brăileni la Bursa generală a locurilor de muncă, programată pe 27 aprilie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila.
AJOFM Brăila a contactat pentru această acţiune peste 1.100 de angajatori, din care 43 au confirmat participarea cu 314 locuri de muncă, dintre care 50% din zona fabricării articolelor de îmbrăcăminte.
Vor mai fi oferite locuri de muncă în construcţii (10,5%), agricultură (8,9%), activităţi de protecţie şi gardă (8,0%), repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor (5,1%), comerţ (4,5%), fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii (4.1%), activităţi generale de curăţenie a clădirilor (2,2%), activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management (1,9%), coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (1,6%), transporturi rutiere de mărfuri (0,6%), restaurante (0,6%), cercetare-dezvoltare (0,6%), colectarea deşeurilor nepericuloase (0,3%), activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări (0,3%), servicii de furnizare şi management al forţei de muncă (0,3%) şi activităţi de asistenţă medicală generală (0,3%).
'În cadrul acestei acţiuni, persoanele interesate pot obţine sprijin pentru întocmirea unei scrisori de intenţie, elaborarea unui CV EUROPASS, instruire în metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă. De asemenea, sunt furnizate informaţii cu privire la cursurile de formare profesională pe care agenţia le organizează până la finele anului', se arată în comunicat. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Peste 1.000 de persoane au participat la Bursa a locurilor de muncă Peste 1.000 de persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri, la Brăila, 650 dintre aceştia fiind selectaţi în vederea angajării, după cum a declarat pentru AGERPRES directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila, Simona Cîrligea...
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală', la a IX-a ediţie 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 11-12 octombrie şi va reuni medici de diverse specialităţi din toată ţara, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, AGERPRES, de Societatea Medicilor de Familie...
Brăila: S-a deschis conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' s-a deschis vineri, la Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, în prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae şi a sute de medici de diverse specialităţi din ţară şi din străinătate.
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 18 - 20 octombrie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Societatea Medicilor de Familie Brăila.
Brăila: Proiectul Colonul Gigant, adus la Conferinţa 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Colonul Gigant, proiect iniţiat de profesorul Felice Cosentino din Milano, este adus la Brăila şi amplasat în faţa Primăriei, în perioada 16-18 octombrie, cu ocazia Conferinţei Naţionale 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală'.
Cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei 'Medicina de Familie - prima linie în asistenţa medicală', la Brăila Cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei ''Medicina de Familie - prima linie în asistenţa medicală'' se deschide joi, la Brăila, sesiunea din acest an urmând să se desfăşoare sub genericul ''Să dăm viaţă anilor şi ani vieţii''.