Cele mai citite
 


Companiile de asigurare încep să ofere clauze de boli grave la achiziţionarea unei asigurări de viaţă
marţi, 24 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Generali România vine în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă specială - clauza de boli grave - la achiziţionarea unei asigurări de viaţă, fie ea de protecţie, de economisire sau investiţie, informează luni compania.
Potrivit unui comunicat al companiei, în cadrul campaniei 'Ofertele noi prind viaţă în această primăvară!', derulate în perioada aprilie - mai, Generali oferă clauza de boli grave prin care compania decontează asiguratului cheltuielile pentru spitalizare, tratament şi intervenţii chirurgicale cauzate de apariţia unor boli grave.
Valoarea indemnizaţiei plătită de companie, în cazul diagnosticării cu una din bolile grave acoperite de asigurare, reprezintă 50% din suma asigurată pentru asigurarea la deces. În plus, dacă pentru redobândirea sănătăţii a fost recomandată efectuarea unei intervenţii chirurgicale, Generali este singura companiei de asigurări din România care oferă asiguratului 75% din valoarea indemnizaţiei de asigurare înainte de efectuarea operaţiei, diferenţa urmând a fi plătită după operaţie.
"Prin această campanie, dorim să tragem un semnal de alarmă asupra necesităţii tratării la timp a bolilor grave şi a efectuării investigaţiilor medicale necesare. Descoperite şi tratate la timp, mare parte dintre aceste afecţiuni grave pot avea rezultate pozitive notabile. Lansăm această ofertă, pentru că dorim să arătam importanţa asigurărilor de viaţă în tratarea afecţiunilor grave", a declarat directorul Asigurări de Viaţă, Generali România, Ovidiu Racoveanu.
Dintre toate afecţiunile definite ca boli grave, Generali va plăti cheltuielile pentru afecţiunile cu cea mai largă răspândire în România, printre care accidentul vascular, cancerul, infarctul miocardic, insuficienţa renală cronică şi scleroza multiplă.
De asemenea, intervenţiile chirurgicale pentru care compania plăteşte despăgubiri sunt cele mai întâlnite în astfel de afecţiuni grave: coronoplastia sau angioplastia periferică, intervenţia chirurgicală de tip by-pass aorto-coronarian, implantul pacemaker sau defibrilator implantabil, intervenţia chirurgicală pe cord deschis şi transplantul de organe.
"Pornind de la recentele statistici realizate în România care arată că cele mai multe cazuri de îmbolnăviri grave apar la persoanele cu vârste sub 45 de ani, iar 60% din cazurile de deces au fost cauzate de o boală gravă, ne-am gândit că este momentul să îi ajutăm pe români să conştientizeze beneficiile unei asigurări de viaţa. De aceea, pentru a stimula interesul şi grija acestora faţă de viaţa lor, dar şi de siguranţa membrilor familiilor lor, am decis să oferim drept bonus această clauză de boli grave şi să decontăm cheltuielile necesare tratării acestor afecţiuni', a adăugat Racoveanu.
Totodată, în perioada campaniei, Generali mai acordă o reducere de 5% pentru cei care deţin şi alte asigurări la Generali şi, în plus, accesul la programul de fidelizare, demarat începând cu acest an. Programul de fidelizare presupune acordarea unor bonusuri clienţilor buni platnici, în funcţie de vechimea contractului de asigurare de viaţă. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tinerii cu scleroză multiplă şi boli rare nu mai au medicamente 'Bolnavii cu scleroză multiplă nu au primit medicamente în luna aprilie', a declarat, joi, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Societăţii de Scleroză Multiplă din România, Dragoş Zaharia, în cadrul unei mese rotunde cu tema 'Scleroza multiplă şi boli rare', manifestare la care au participat doar reprezentantul...
Campanie de informare naţională despre scleroza multiplă Societatea de Scleroză Multiplă, Societatea Neurologilor din România şi COLEGIUL MEDICILOR din România au lansat miercuri campania naţională de informare şi susţinere a drepturilor PACIENŢILOR 'Împreună învingem Scleroza Multiplă', care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra urmărilor devastatoare...
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Barometrul european plasează România pe ultimele locuri privitor la situaţia pacienţilor cu scleroză multiplă România se situează pe locul 26 dintr-un total de 33 de ţări europene potrivit ultimelor date ale Platformei Europene a Sclerozei Multiple cuprinse în barometrul de analiză a situaţiei pacienţilor cu această afecţiune.
Prof. dr. Ovidiu Băjenaru: Scleroza în plăci, o problemă de sănătate publică Prof. dr. Ovidiu Băjenaru, preşedintele Societăţii de Neurologie din România, a reliefat miercuri, cu prilejul marcării Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Scleroză Multiplă (în plăci), că afecţiunea este cea mai invalidantă boală a adultului tânăr şi de aceea constituie o problemă de sănătate publică...
APAA solicită CNAS creşterea bugetului alocat programului de scleroză multiplă Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) susţine că România se află pe ultimele locuri în ceea ce priveşte accesul la tratamente de ultimă generaţie pentru pacienţii cu scleroză multiplă şi îi solicită preşedintelui CNAS, Cristian Buşoi, într-o scrisoare deschisă, creşterea bugetului alocat...